Kemény öt lelet egyetlen ásatáson
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Régésztábor gyerekszemmel – vélemény a PEOPLE TEAM nyári táboráról.

Böbe mesélt a PT-s élményeiről. Ilyen először járni a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborában, ráadásul a csapat legfiatalabb tagjának lenni.

Eddig egyszer voltam

„Késő estig folyamatosak voltak a programok, nincs uncsi perc! Rengetegen voltunk, mivel egyszerre több szekciót valósítanak meg a tábor – egyébként hatalmas – területén, a kecskeméti NJE Homokbányai Kollégiumban. Én régésztáborba jelentkeztem, és napközisként jártam be, de voltak ottalvósok is. Nagyon-nagyon tetszett a tábor, szerintem megtanultam a nagyját annak, ami a régészet témaköréhez kapcsolódik. Az ásatáson, amin voltunk, kemény öt leletet találtam, pedig én voltam a csapatban a legfiatalabb. Nem vettem részt előtte hasonló táborban, de nagyon élveztem, és a szüleim szerint is hasznos és szórakoztató volt a PT.

Szerintem a tábor úgy szupi, ahogy van

Egyedül az nem tetszett, hogy nem lehetett ételt bevinni a szobába. A menük közül a pizza volt a kedvencem. Az épületek tiszták voltak, és nagyon szép az udvar. Minden megvolt, ami kellett. Kivéve a kártyámat, mert azt folyton elvesztettem. Mondjuk, mindig kaptam is rögtön újat. Az asztaliteniszezés közben talált horpadt labdán viszont rengeteget nevettünk, nem tudom, miért, de egyszerűen röhögőgörcsöt kaptam tőle.

Az újraélesztés hasznos

A programok közül a zsonglőrködés tetszett főleg, az újraélesztés bemutatása pedig kifejezetten hasznos volt, és a későbbiekben bármikor jól jöhet még. A tábortáncoktól féltem egyedül; összességében sokkal önállóbb lettem a PT-nek köszönhetően. És lett egy nagyon jó fej barátnőm, akivel sokat nevettünk, és azóta is beszélgetünk.”

Ha te is szeretnéd kipróbálni, milyen az élet a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban, válaszd ki a kedvenc tematikádat, és jelentkezz ide kattintva a júliusi és augusztusi turnusokra!

„Fahélyas” csiga és 80 buszjegy
Brutálisan jó volt, és végre lett önbizalmam

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ