Brutálisan jó volt, és végre lett önbizalmam
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Sporttábor, illetve annál is több: a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborát jellemezte egy diáklány. Kattints ide a vélemény elolvasásához!

A sporttábor, amely nem csak az izmokat dolgoztatja meg. Móni a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti nyári táborában járt, és arról nyilatkozott, miben változott a PT-nek köszönhetően.

„Még csak egyszer jártam a PEOPLE TEAM-ben. Sporttáborban voltam, és imádtam. Brutálisan jó volt, és megismertem az immár kedvenc csapatjátékomat is. Most már tudom, hogy hová fogok menni következő nyáron: a PT-be, mert ez a legjobb tábor. A szüleim is megengedték, bár eleinte féltettek, de mikor hazajöttem, azt mondták, hogy ha ilyen jó volt, akkor jövőre is mehetek.

Az első és ami leginkább meglepett a PT-vel kapcsolatban, hogy én úgy képzeltem a tábort, hogy aki – mondjuk – sportra megy, nem találkozik össze pl. a médiásokkal. Ehelyett mindenki együtt volt, ez pedig szenzációs. Az esték felejthetetlenek voltak, amikor az összes gyerek számára voltak programok. A tábortánc a kedvencem, azóta is tudom.

Csak a turnus felétől lettem ottalvós, akkor sajnos megfáztam. A zuhany nem volt valami szuper, mert először jéghideg, majd tűzforró víz jött. Ettől eltekintve a szállás nagyon kényelmes és otthonos volt. Nagyon jó volt ott lakni, és a kollégium környéke is tetszett. Nem volt nagy forgalom a reggeli futásoknál meg úgy általában sem. Az épületek is megfelelőek voltak, imádtam ott lenni.

Az összes étel kifogástalan volt. Legjobban a pizzáknak örültem, mert annál jobb választás nem is lehetne egy táborban – annyira ízlett, hogy előfordult, hogy hármat is betoltam belőle.

Egyik tábor sem ér a PEOPLE TEAM közelébe azok közül, ahol eddig megfordultam. Rengeteget változtam. Jobban be tudom osztani az időmet, végre lett önbizalmam, és szociálisabb lettem, meg merek jelenni az emberek előtt. Mielőtt a PT-be érkeztem, sokkal inkább igaz volt rám, hogy visszahúzódó és bizonytalan vagyok, viszont amikor eljöttem, ennek erősen az ellentéte lettem, még azt is megkérdezték, hogy mosolyogva születtem-e. Ezért borzasztóan hálás vagyok a tábornak!

Úgy érzem, az itt elsajátított ismereteket az életben bárhol tudom használni, hiszen nagyon fontos dolgokat tanultam meg. Például az újraélesztést, a csapatjátékot, alkalmazkodást, illetve hogy felvállaljam magamat. Igaz, hogy az izomláztól négy napon át nem bírtam lejönni a lépcsőn, de sok élménnyel gazdagodtam. A legviccesebbet lencsevégre is kapták: ahogy a barátnőim hárman rárúgnak a kapura, ahol én védtem, és a levegőben a labda az elöl lévő lány fejéhez készül csapódni.”

Szívesen tanulmányoznál további élménybeszámolókat és fotókat a PT új generációs táborairól? Akkor lesd meg a https://legjobbtabor.hu honlapot, ahol teljes képet kaphatsz a PEOPLE TEAM tematikus táborairól és a felejthetetlen hangulatról!

Kemény öt lelet egyetlen ásatáson
Kicsi, vegyes, szoros: színházi tábor

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ