Annyi jégkrémet vehettem, amennyit csak akartam
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Büfé egy táborban? Bizony, a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában amellett, hogy az ottalvósként és bejárósként táborozó gyerekeknek egyaránt elérhető a reggeli, ebéd és vacsora, valamint napközben bármennyi gyümölcsöt és vizet fogyaszthatnak, kapnak egy személyre szóló büfékártyát, amelyet a szüleik tábor közben is feltölthetnek, az egyenlegüket és a fogyasztásukat pedig egy linkre kattintva nyomon követhetik. A gyerekek többségének a jégkrémek és a levesek a kedvencei a büfékínálatból, Irénke például előbbi nagy rajongója. De nem csak ez tetszett neki a PT-ben.

„A PT-ben mindenki nagyon-nagyon kedves, nem gondoltam volna, hogy ennyi barátot és élményt szerzek egy hét alatt. A PEOPLE TEAM volt életem legjobb tábora.

Semmit nem változtatnék a PT-n, nekem minden nagyon tetszett. Imádtam, hogy a büfékártyámmal annyi jégkrémet vehettem, amennyit csak akartam, az ételek közül pedig minden ízlett. Bejárósként táboroztam, azaz nem aludtam ott, de szerintem nagyon otthonos a szállás, és egy táborhoz megfelelő és kulturált a környezet.

A PT-ben angol nyelvet és sok új táncot tanultam. A lányokkal mindig azon röhögtünk, hogy az egyik mókus milyen furcsán táncolt az angoltanárral. Ezt a tábort nem érdemes kihagyni! Nagyon sok közeli barátot szereztem.

Imádtam az esti programokat, nagyon sokat nevettem a társaimmal. Az utolsó napon nem mertünk részt venni a szellemidézésen, de végül együtt bementünk, és rájöttünk, hogy csak vicc az egész. A legviccesebb az volt, amikor egyik este kaszinós játék volt, és éppen a »bank« előtt álltunk, észrevettem, hogy az egyik fiú benyúlt a kalapba, és elkezdtem baromi hangosan krákogni, majd a fiú nagyon megijedt, és röhögésben tört ki, majd elment. Amikor pedig a nyunyókaszerenádot kellett kitalálni, sírva röhögtünk, és úgy ötleteltünk.”

Több szabadságot kaptunk, mint más táborban
Azt hittük, szellemet hallottunk

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Ápolók világnapja

– Nagymama, képzeld, már neked is van világnapod! – lelkendezett Matyi. – Nekem? Mikor és…

KAPCSOLÓDÓ