Annyi jégkrémet vehettem, amennyit csak akartam
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Büfé egy táborban? Bizony, a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában amellett, hogy az ottalvósként és bejárósként táborozó gyerekeknek egyaránt elérhető a reggeli, ebéd és vacsora, valamint napközben bármennyi gyümölcsöt és vizet fogyaszthatnak, kapnak egy személyre szóló büfékártyát, amelyet a szüleik tábor közben is feltölthetnek, az egyenlegüket és a fogyasztásukat pedig egy linkre kattintva nyomon követhetik. A gyerekek többségének a jégkrémek és a levesek a kedvencei a büfékínálatból, Irénke például előbbi nagy rajongója. De nem csak ez tetszett neki a PT-ben.

„A PT-ben mindenki nagyon-nagyon kedves, nem gondoltam volna, hogy ennyi barátot és élményt szerzek egy hét alatt. A PEOPLE TEAM volt életem legjobb tábora.

Semmit nem változtatnék a PT-n, nekem minden nagyon tetszett. Imádtam, hogy a büfékártyámmal annyi jégkrémet vehettem, amennyit csak akartam, az ételek közül pedig minden ízlett. Bejárósként táboroztam, azaz nem aludtam ott, de szerintem nagyon otthonos a szállás, és egy táborhoz megfelelő és kulturált a környezet.

A PT-ben angol nyelvet és sok új táncot tanultam. A lányokkal mindig azon röhögtünk, hogy az egyik mókus milyen furcsán táncolt az angoltanárral. Ezt a tábort nem érdemes kihagyni! Nagyon sok közeli barátot szereztem.

Imádtam az esti programokat, nagyon sokat nevettem a társaimmal. Az utolsó napon nem mertünk részt venni a szellemidézésen, de végül együtt bementünk, és rájöttünk, hogy csak vicc az egész. A legviccesebb az volt, amikor egyik este kaszinós játék volt, és éppen a »bank« előtt álltunk, észrevettem, hogy az egyik fiú benyúlt a kalapba, és elkezdtem baromi hangosan krákogni, majd a fiú nagyon megijedt, és röhögésben tört ki, majd elment. Amikor pedig a nyunyókaszerenádot kellett kitalálni, sírva röhögtünk, és úgy ötleteltünk.”

Több szabadságot kaptunk, mint más táborban
Azt hittük, szellemet hallottunk

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ