A szüleim addig kettesben nyaraltak
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Egy nyári táborba nemcsak akkor mehetnek a gyerekek, amikor a szüleik dolgoznak, hanem akkor is, amikor kettesben szeretnének lenni. Marci beszámolója következik arról, hogyan érezte magát a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti táborában.

„Egyszer jártam a PT-ben, ahova ismerőssel érkeztem. Nagyon tetszett, hogy mennyi kedves ember van. A csoportra osztás is meglepő volt, de NAGYON klassz. A csoportvezetők szuperek voltak, és meghallgatták a véleményünket. Inkább szórakozni mentünk a táborba, király volt. Nem tanultam sokat, csak hogy hogy legyek kedvesebb.

Minden csillagos 5-ös volt a táborban. A legjobb program a strandolás volt (Lesz jövőre is? Kérlekkkk!), kedvenc szekcióm viszont nem volt, mert mindegyik szupi. Hasznosnak találtam a sportot, és kedves emlékeim fűződnek a koncerthez.

A környezet nagyon jó, és az épületekre sem panaszkodhatok. Elég a hely, közel van a táborhelyhez. Bár ez logikusnak tűnik, mégis előfordul más tábornál, hogy messze található, tehát ezt nagyra értékelem.

Hát a pizza isteni! A rizs meg a hús is jó volt, és a többi is ízlett. Csak a tészta nem tetszett, mert egybe volt ragadva, és sokszor kemény volt. Ne legyen kemény! És legyen több nasi!

Nem jártam még a PT-nél jobb táborban. A Zabhegyező-tábor is majdnem ilyen jó volt, de a PT-ben jobbak voltak az emberek. Egyszer átcsentem a fagyit a kajaügyeleten, ami után nem lehet ételt továbbvinni (le kellene tenni, vagy ott megenni), lefotóztak, majd kirakták a fotót, és sok felügyelő megdicsért.

A szüleim nem féltettek, sőt örültek, mert ők addig elmehettek kettesben nyaralni. Nem volt para a táborban, legfeljebb az, amikor este a vállfán lógott egy trikó és egy nadrág, és egyszer azt hittem rá, hogy betörő.”

Ez a tábor úgy jó, ahogy van
Barátokkal bulisabb

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ