Büfé, kardió és állandó mosoly
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Te is válogatós vagy, és félsz, hogy milyen ételeket fognak adni a nyári táborban? Sacinak a PEOPLE TEAM-ben (PT) egyszer sem korgott a gyomra, a napi háromszori étkezés mellett ugyanis korlátlan gyümölcsfogyasztás, valamint büfé is a táborlakók rendelkezésére áll.

„Nagyon szeretem a PT-ben az állandó jókedvet, ahogy az amúgy teljesen kimerült táboroztatók, mókusok és kismókusok egymást és bennünket próbálnak felvidítani, megnevettetni, szórakoztatni.

A PT-ben terjedő vidám hangulat mindenki arcára mosolyt csal. Kezdetben aggódtam az étkezések miatt, mert elég válogatós vagyok, és nem tudtam, milyen ételekre számítsak. Szerencsére a PT kellőképp felkészült büféje minden gondomra megoldást talált. Számomra az idei és a tavalyi évben is a kedvenc ital az eperlé lett, amiben a büfé kimondottan széles választékkal rendelkezik.

Nem hiszem, hogy szükség lenne nagyobb helyszínre. Szerintem fantasztikus, hogy egy kupacban vagyunk, ezáltal több lehetőségünk nyílik barátkozni, ismerkedni. A hangártól egészen az útügyeletig pedig tényleg »szabadok« vagyunk, egyáltalán nincs az az érzés bennem, hogy korlátoznának.

A Neumann János Kollégium nagy kihívást állít elénk a lépcsőivel. Viszont annak ellenére, hogy az elején milyen nehezen vesszük ezt az akadályt, a turnusok végére egészen belejövünk, és idén én is olyan kardióval tértem haza, hogy az csoda! Hála az égnek, nekem csak a hatodik szintig kellett felmennem, de az is bőven elég volt ahhoz, hogy a telefonos lépésszámlálóm az egekbe szökjön mindennap.

A tábori hétköznapokból az Animal Cannibals vidám hangulata és számai rángatnak ki. Másfajta érzést adnak, mindenképpen kiegészítik a tábori élményeket azok a pillanatok, amiket a társaságukban tölthetünk. Mindenki együtt kántálja a dalaikat, ezzel kicsit jobban összekovácsolódunk.

Egyszerűen imádom a különböző színű csapatok versengését! Itt a más-más szekciókból való embereknek is lehetőségük nyílik az ismerkedésre. A PT nem is lenne olyan nagy buli, ha nem lennének ezek a csapatok. Idén ráadásul igazán szórakoztató volt csapatban lenni, mert Peti a sárga csapat kapitányaként mindig feldobta a hangulatot. Sajnos idén nem sikerült sem kupát, sem nyunyókát szereznem, de igazán közel álltam hozzá az első két turnusban. Azt hiszem, ez jövőre is célom lesz.

Szuper barátságokat kötöttem a PT-ben. Néhány közülük tartósabbnak bizonyult, táboron kívül is megkeressük egymást. Kialakultak azonban olyan barátságok is, amik csak a táborban mutatkoznak meg, vagyis a PT-ben nagyon jól kijövünk egymással, mindennap látjuk egymást, viszont a táboron kívül nem igazán keressük a másikat.

Hála a kerekasztal-beszélgetéseknek, tájékozottabb lettem a pályaválasztás kapcsán. Az idei év első turnusán sok mókus, kismókus és táboroztató osztotta meg a saját tapasztalatait, amik segítettek engem a saját jövőm formálásában. Érdekes volt hallgatni a különböző történeteket, és megismerni például a több lábon állást, amiben addig nem is gondolkodtam.”


Életem legjobb nyara

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ