Ha felnövök, PT-s szeretnék lenni
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM egy nagy tábor, tucatnyi témával. A 12 éves Brigi tudóstáborba jelentkezett, és arról mesélt nekünk, hogyan érezte magát a PT gyerekparadicsomában.

„Mindig is szerettem táborozni. A PT-ben egyszer jártam, tavaly, de nagyon szívesen visszamennék, mert az ott töltött egy hetet nagyjából végignevettem, és sok embert ismertem meg. Amandával, Roxival, Belivel, Violával, Emóval és másokkal még most is tartom a kapcsolatot.

A szüleim sajnos nem voltak PT-sek, de ha mentek volna táborozni, nekik is tetszett volna. Egyébként nem izgultak miattam, és nekem sem volt honvágyam. Nem is volt semmi gondom, de ha lett is volna, akkor segítséget kértem volna az egyik mókustól. Egyedül attól tartottam, hogy milyen lesz a tudóstábor, amibe jelentkeztem, és hogy rosszul leszek a boncolástól – felesleges volt félnem.

Azért esett a választásom a tudóstáborra, mert szerettem volna tanulni. Ez így is történt: megtanultam például, hogy milyen részei vannak egy vesének, és hogy hogyan fogjak meg egy kígyót.

Az első nap volt a legjobb, és az utolsó a legszomorúbb, hogy el kellett mennem. A legkülönlegesebb az volt, amikor boncoltunk. Ha felnövök, PT-dolgozó vagy pszichológus szeretnék lenni.

Tetszett, hogy volt hűtő a szobámban. A büfében pedig jók a levesek, illetve kedvesek az eladók. Jövőre is szeretnék a PT-ben táborozni, és akkor is ottalvós lennék. Ugye megint tombolunk a focipályán?”


Honvágy helyett táborvágy
Úgy jó, ahogy van

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ