Legközelebb a földön alszom
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Kittinek nem mindennapi terve van a következő táborozása kapcsán: a földön szeretne aludni. Na nem az ágyakkal volt gondja, egyszerűen csak kipróbálná, milyen a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborában a kollégiumi szoba padlóján aludni. Lássuk, milyen véleménnyel van a lány a kecskeméti gyerekfesztiválról!

„A PT-ben egyszer jártam; ismerős nélkül érkeztem. Ez volt az első tábor, amiben ottalvósként és ismerős nélkül vettem részt. A hangár és a szobák meglepőek voltak számomra, és az, hogy az Animal Cannibals fellépett. Az épület hasonlított egy szállóra, vagy nem is tudom, de szép volt. Habár az ágy kényelmes volt, legközelebb a földön szeretnék aludni.

A tábori környezet a gyerekkoromra emlékeztet. Boldog, vidám, olyan nyárias. A kedvenc kajám a gírosz és a pizza volt, meg az utolsó napon a szendvicsek. (*chef kiss*) A kedvenc részem a hangár volt (fincsi a kaja), a programok közül pedig a hüllők simogatása és a vízi park PT-módra.

Sok mindent tanultam a PT-ben. Többek között azt, hogy hagyni kell minden felesleges gondot, és élvezni kell az életet. Változtam abban, hogy el kell engedni a fölöslegest, és élni kell. Mindig túlgondolok mindent, ezért nagy dolog ez. És ebben változtam, igaz, nem látszódik rajtam, de én érzem.

Voltak tipik beszélgetések, hogy ki kinek a kiszemeltje. Kicsit uncsi volt, de na, fiatalok vagyunk. Az egyik legkedvesebb emlékem ahhoz köthető, amikor az éjszaka közepén elkezdtünk beszélgetni a szobatársammal. És első nap elmentem egyedül az Auchanba, meg amikor fotóztunk, az is nagyon jó volt. Vagy amikor éppen végeztem egy feladattal, felmentem a fotósokhoz, és mindenki csinálta a dolgát, kivéve egy tanárt, aki eléggé feszült volt, ezért megöleltem. Cikinek pedig azt nevezném, hogy amikor az éjszakai programoknál a focipályán futottunk, megbotlottam valakinek a lábában, és elestem.

Hát, ez enyhe túlzás, hogy féltettek a szüleim, mivel csak aggódtak értem, de amint elmondtam nekik, mi hogy történt, megbékéltek vele. Azt is tudják, hogy ebédnél vagy reggelinél félrenyeltem, és majdnem megfulladtam, de segítettek.

Nekem a PEOPLE TEAM teljesen tökéletes volt, igaz, csak egyszer voltam, így nem tudom, változtatnék-e valamin. Egyedül a korai kelés nem tetszett. Érdekel, hogy készülnek-e új témacsomagokkal. Amit tanultam a PT-ben, a suliban gyakorlati órákon, vagy ha megyünk kirándulni, magyarán sulin kívül is tudom hasznosítani.”

Eltörölhetnék a takarodót
A szüleim látták az arcomon az örömöt

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ