Eltörölhetnék a takarodót
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Szuper nyári tábor, csak ne lőnék fel este 10-kor (a nagyobbaknak 11-kor) a pizsit? Ezt mondta egy, a PEOPLE TEAM-ben táborozó résztvevő, Bea. Egyetértesz vele?

„Még csak egyszer jártam a táborban. Az egyik legmeglepőbb dolog talán az volt, hogy mindenki nagyon barátságos volt. Ismerőssel érkeztem, könnyen alakítottunk ki új kapcsolatokat. Úgy érzem, én magam is sokkal barátságosabb lettem a PT-nek köszönhetően.

Úgy volt jó a PT, ahogy volt. Nem tudom, változtatnék-e rajta egyáltalán, összességében minden tetszett. Esetleg eltörölhetnék a takarodót, és lehetne zárható a szobaajtó (ottalvósként táboroztam). Igényes a környezet is és az épület is, a szoba pedig arra a hét napra megfelelő volt, főleg, hogy csak aludni jártunk fel. Lauval mindent kibeszéltünk takarodó után, Zsófival pedig semmi sem állíthatott meg minket a liftezésben (*névtábla, arc takar*), és mindig néztük, hol jönnek a mókusok.

A leghasznosabb ismeret, amit a tábornak köszönhetek, hogy Nándi elmagyarázta a kamera beállításait. Jó volt a forgatás, és élmény volt az egész tábor. A kedvenc programom a csillagnézés volt a focipályán. A szüleim féltettek, viszont mindennap beszéltem velük, így nyugodtabbak voltak – utána örültek, hogy jól szórakoztunk. Csak azt sajnálom, hogy nem tudom, kik voltak a zenéért felelős srácok, akikkel beszélgettünk (azóta sajnos nem találtam meg őket sehol).”

Barátokkal bulisabb
Legközelebb a földön alszom

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ