Eltörölhetnék a takarodót
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Szuper nyári tábor, csak ne lőnék fel este 10-kor (a nagyobbaknak 11-kor) a pizsit? Ezt mondta egy, a PEOPLE TEAM-ben táborozó résztvevő, Bea. Egyetértesz vele?

„Még csak egyszer jártam a táborban. Az egyik legmeglepőbb dolog talán az volt, hogy mindenki nagyon barátságos volt. Ismerőssel érkeztem, könnyen alakítottunk ki új kapcsolatokat. Úgy érzem, én magam is sokkal barátságosabb lettem a PT-nek köszönhetően.

Úgy volt jó a PT, ahogy volt. Nem tudom, változtatnék-e rajta egyáltalán, összességében minden tetszett. Esetleg eltörölhetnék a takarodót, és lehetne zárható a szobaajtó (ottalvósként táboroztam). Igényes a környezet is és az épület is, a szoba pedig arra a hét napra megfelelő volt, főleg, hogy csak aludni jártunk fel. Lauval mindent kibeszéltünk takarodó után, Zsófival pedig semmi sem állíthatott meg minket a liftezésben (*névtábla, arc takar*), és mindig néztük, hol jönnek a mókusok.

A leghasznosabb ismeret, amit a tábornak köszönhetek, hogy Nándi elmagyarázta a kamera beállításait. Jó volt a forgatás, és élmény volt az egész tábor. A kedvenc programom a csillagnézés volt a focipályán. A szüleim féltettek, viszont mindennap beszéltem velük, így nyugodtabbak voltak – utána örültek, hogy jól szórakoztunk. Csak azt sajnálom, hogy nem tudom, kik voltak a zenéért felelős srácok, akikkel beszélgettünk (azóta sajnos nem találtam meg őket sehol).”

Barátokkal bulisabb
Legközelebb a földön alszom

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Gyümölcsoltó Boldogasszony

– Nagymama, a gyümölcsök milyen oltást kapnak? Bárányhimlő vagy szamárköhögés ellenit? – kérdezte Matyi. –…

KAPCSOLÓDÓ