Főzés közben beszélgettünk
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Szia, uram! Főzőtábor érdekel? A PEOPLE TEAM gyerekfesztiváljára nemtől, nemzetiségtől és érdeklődési körtől függetlenül várják a 7 és 17 év közötti diákokat. Eszti mesélt arról, miért jött be neki a PT.

„Először ismerősök nélkül jöttem a PT-be. Másodjára már barátok vártak. A kedvenc szekcióm a kuktatábor, mert nagyon szerettem a közös főzéseket. Mindig sokat beszélgettünk közben, a tanárokkal is. Egyszer a szervező Aterral is elmehettem az Auchanba.

A főzőtáborban sok érdekes dolgot tanultam meg, új recepteket ismertem meg. Az összes főztünket szerettem, de az ellátás egyébként is jó volt, kivételesen imádom a PT-tésztát és a pizzát. A PT-ben laza a hangulat, az egyik csapatprogram helyett instantleves-főzést választottunk, de volt, hogy a strandra is eljutottunk.

Jó, hogy a táboron belül minden közel van. Az kevésbé tetszett, hogy már este 10-kor takarodó van, és nem lehet hangoskodni utána. A lift nem mindig működik a kollégiumban, és fárasztó felsétálni a hetedikre. De jó, hogy ennyi lány van ott, és barátságokat lehet kialakítani. A legjobb barátom egy 10 éves kisfiú lett. Jövőre is szívesen lennék PT-s.”

,
Jobb volt, mint amire a szüleim számítottak
Igényem lett a tudás

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Pünkösdhétfő

Pünkösdvasárnap Zsófi nagy örömére részt vehetett a pünkösdikirályné-járáson. Kapott kölcsön egy szép piros szoknyás viseletet,…

KAPCSOLÓDÓ