Azt hittük, szellemet hallottunk
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A táborozás olyan, mint a nagybetűs élet, csak (sajnos) rövid ideig tart. Ha 7 és 17 év közötti vagy, és klassz programot keresel a nyárra, próbáld ki a PEOPLE TEAM új generációs táborait! A PT három egyhetes turnust indít egy tucatnál is több témát kínálva. Márti a PT-s főzőtáborban járt, ami azért is volt számára különleges, mert ez volt az első tábora. A PEOPLE TEAM-ben sok nevetés, új ismeretek és kedves emberek várták.

„Egyszer voltam a PT-ben, és a legmeglepőbb dolgoknak azt találtam, hogy a tanárainkkal úgy lehetett beszélgetni, mint a korunkbeliekkel, hogy sosem unatkoztunk, és hogy csak jóindulatú és segítőkész emberekkel voltunk körbevéve – ha valaki esetleg rosszul érezte magát, a többiek próbáltak neki segíteni, ahogy csak tudtak. Egyből, amint beléptem, jött Ricsi, és felvitte a cuccomat a szobámba.

A szállás kényelmes, tágas, szerintem tökéletes. Az épületek tiszták és kulturáltak, nekem ez nagyon tetszett. Annak nem örültem egyedül, hogy nem lehetett felvinni a kollégiumi szobákba ételt, így elég vicces volt, amikor hajnalok hajnalán próbáltunk egymástól ennivalót szerezni.

Kuktatáborba jelentkeztem, és tetszett, hogy megettük, amiket főztünk, és nem éreztem úgy, hogy közben iskolai értelemben túl sokat tanulnánk. Megtanultam főzni, ami a későbbiekben jól fog jönni. Persze nem csak az általunk elkészített ételeket ehettük, a többi közül a pizza volt a kedvencem, mert szív alakban nyomták rá nekünk a ketchupot.

A szüleim féltettek, mert ez volt az első táborom, előzőleg sehova nem mertem elmenni. A PT után boldogan jöttem haza, és ezt anyuék pozitívan látták. Sok emberrel lettem jóban. Amikor összegyűltünk nagyon sokan, rengeteget nevettünk és beszélgettünk egymással. Olyan is előfordult, hogy este hangokat hallottunk kintről, és azt hittük, valami szellem. A programok annyira tetszettek, hogy nem tudok kedvencet választani közülük. Na jó, amikor el mentünk strandolni, az nagyon jó volt. Természetesen következő nyáron is szívesen lennék PT-s.”

Annyi jégkrémet vehettem, amennyit csak akartam
Mindig legyőztem csocsóban egy mókust

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Gyümölcsoltó Boldogasszony

– Nagymama, a gyümölcsök milyen oltást kapnak? Bárányhimlő vagy szamárköhögés ellenit? – kérdezte Matyi. –…

KAPCSOLÓDÓ