Mindig legyőztem csocsóban egy mókust
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A felnőttek is tévedhetnek, illetve teljesíthetnek rosszabbul a gyerekeknél. Utóbbit Johanna is megtapasztalta, aki a PEOPLE TEAM táborában kapcsolódott ki nyáron, ahol természetesen nem rágcsálók, hanem fiatal táboroztatók (PT-s nyelven mókusok) gondoskodtak a kikapcsolódásról.

„Tetszett, ahogyan a turnusok vezetői bemutatták a tábort. Az esti programok, a vetélkedők és az előadások is jók voltak. Nekem minden újdonság volt, de tökéletesnek találtam a PT-t. Az egész tábor alatt viccelődtünk.

A művészeti szekciók miatt választottam a PEOPLE TEAM-et. Fesztiválhangulat uralkodott a PT-ben, ami nagyon tetszett. Volt koncert, és strandra is eljutottunk. A szállás komfortos volt, az ételek közül pedig különösen a pizzáknak és a bolognainak örültem, na és a büfének.

Hogy mit tanultam a táborban? Megtanultam tájékozódni idegen helyen, és hogy hogyan kell tüzet oltani, valamint azt, hogy hogyan lehet barátkozni, bátrabbnak, nyitottabbnak lenni, csapatban dolgozni, egyszóval változtam. Adrenalinbombát érzek magamban, ha a PT-re gondolok, és ez nem csak amiatt van, mert kígyókat is lehetett simogatni.

A szüleim féltettek, de bíztak bennem, az elmondásom alapján pedig a legjobb döntésnek gondolják, hogy a PT-ben töltöttem egy hetet. Ciki dolgok persze velem is megestek, például a hintaágyból kiestem, a függőágyról lepördültem – mindig leestem ezekről, és olyan is előfordult, hogy véletlenül egy másik szobába nyitottam be a sajátunk helyett. Arra nagyon büszke vagyok, hogy amikor csocsóztam egy mókussal, minden alkalommal nyertem. Ha egy kérésem lehetne, akkor az az lenne, hogy légyszi, lehessen nyunyókát venni! Nyerni is jó, értem én, de nem jut mindenkinek, pedig a nyunyóka rulez!”

Azt hittük, szellemet hallottunk
Találtam egy zsák nyunyókát

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ