Rettegtek a szüleim, de már ők is várják a következő turnust
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Nehéz elengedni a gyerekeinket, még akkor is, ha csak néhány nap távollétről van szó. Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy vajon jól érzik-e magukat, van-e mit enniük és inniuk, hogy érzik magukat a társaikkal. Peti szülei is átélték mindezt, mielőtt elengedték volna a diákot a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborába.

„Féltettek, rettegtek, remegtek… Minden este a Facebook-fotókat bámulták, de látták, hogy jól érzem magam, és nagyon-nagyon örültek. Megérte, most már ők is várják a következő turnust.

Eddig egyszer jártam a PT-ben, a youtubertáborban. Megtanultam videót vágni, megismertem a videótípusokat, és a tapasztalataimat hasznosítani tudom a YouTube-csatornámon. A tábor legtutibb tematikus programja a vlogolás volt.

A három legmeglepőbb dolog a PT-ben: az ingyengyümölcs, a cuki nyunyóka és az ellenállhatatlan mókusok (azaz a tábori segítők). Ez a tábor túl jó ahhoz, hogy bármin is változtassanak. Egyetlenegy dolog nem tetszett, a szobatársam, de szerencsére ő elment, és helyére az új barátnőm költözött. A szállás szuper volt, a környezet és az épületek is jók, a környezet tiszta, kulturált. Az ételek is ízlettek, különösen a pizza, a gyros és a tészták, de a büfében kapható instant leveseket szintén bírtam. Egy ciki élményem kapcsolódik ehhez: egyszer takarodó előtt pár perccel bevásároltam a büfében, de aztán a termékeket a mókusoknak adtam, mert nem vihettem fel a szobába. Ja, és megszerettem a »zöld, roppanós vitaminrudacskát« – ahogy az egyik tanár ajánlgatta –, azaz a koviubit.

Imádtam az esti programokat, amik a témafoglalkozások után következtek. A PT-nek hála megtanultam, hogy nem érdemes aggódni – habár nem tudok úszni, mégis elmentem a többiekkel a strandra. Önállóbb és nyitottabb lettem, illetve több lett az önbizalmam. Jó fej emberekkel ismerkedtem meg, például Alival, aki remélem, jövőre is jön – én mindenesetre tervezek. A PT volt eddig a legjobb táborom.”

A PEOPLE TEAM 2022-ben is várja az új generációs táborok iránt érdeklődő 7–17 éveseket. Érdemes ellátogatni a PT honlapjára, ott szülők és gyerekek is olvashatnak olyan információkat, amelyekből kiderül, hogy a PT neve egyet jelent az élményközpontú tanulással és a szabadsággal; hamarosan pedig lehet jelentkezni a jövő évi turnusokra.

Olyan, mint egy amerikai tábor
Ha kecskeméti lennék, akkor is ottalvósnak jelentkeznék

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

A titkos hódoló

Amikor Zsófi felkelt reggel, meglepődve látta, hogy a kerítésük elé valaki egy májusfát állított. Szép…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érezd a ritmust!

Szeretsz táncolni? Lazán, önfeledten mozogni a zenére? Vagy legalább belefeledkezve nézni a könnyed mozdulatokkal táncolókat?…

KAPCSOLÓDÓ