Három legmenőbb dolog
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Gyerekszemmel egy nyári táborról. Ezúttal a takarodó idejét is érinti egy középiskolás beszámolója.

Vannak olyan táborok, amelyekben a nagyobb gyerekek sokáig fent maradhatnak – ha bírják. A rengeteg impulzus ugyanis általában már korábban lefárasztja őket, ezt tapasztalta legalábbis Atti, akinek az első ottalvós tábora a PEOPLE TEAM-hez kötődik.

„Hogy mi volt a három legmeglepőbb dolog, amit a PEOPLE TEAM nyári táborában tapasztaltam? A szabadság, a programok és a büfé.

A fotóstáborban vettem részt, és sokat tanultam a fotózásról. Esetleg akkor lehetett volna még jobb a tábor, ha híres fényképeket is megismételtünk volna a gyakorlatok során. Ez volt az első ottalvós táborom. Anyukám féltett, de apukám nem. A végén örültek, hogy megálltam a helyemet, és én is úgy érzem, hogy önállóbb lettem. A testvéremmel mentem táborozni, az vicces volt, amikor elbújtam, és nem talált meg.

A szervezők engedték, hogy éjfélig ébren maradjunk, de sokszor már 11 előtt elálmosodtam. Az esti progik közül az Animal Cannibals-koncert tetszett a legjobban, na és az, amikor megnyertük a csapatok versenyét. A szállás, a kétágyas kollégiumi szoba ágya kényelmes volt, az ételek közül is minden ízlett.”

Ha szeretnél még több táborozási tapasztalatot olvasni, klikkelj a https://legjobbtaborok.hu-ra!

Szakítástól az új barátokig
Régen apukám is a PT-ben táborozott

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ