Barátokkal bulisabb
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Az egyedül vagy a barátokkal közös táborozásra szavazol? Ha egymagad vágsz neki egy ottalvós nyári tábornak, akkor is előfordulhat, hogy életre szóló ismeretségeket alakítasz ki. De ha barátokkal nyaralsz, akkor olyan élményekkel gazdagodhattok, amelyeket évekkel később is emlegetni fogtok. Berni mindkét változatot kipróbálta a PEOPLE TEAM-ben (PT), és elárulta, mit tapasztalt a kecskeméti táborban.

„Kétszer voltam a PT-ben, másodszor két barátnőmmel mentem, így bulisabb volt. A helyszín nagyon tetszett, de az ételek is ízlettek, különösen a minipizza és a pizza – na meg a jégkrémek. Azokból el tudnék képzelni többfajtát is.

A PT-ben mindenki jó fej, könnyű új barátokat szerezni. Amikor a barátnőimmel a két ház között futottunk át az esőben, rengeteget nevettünk. Az esti csapatversenyek voltak a legjobbak. És a diszkó… szuper volt, lehetne minden héten, akár kétszer is. A második táborozáson nagyon vártam, de sajnos nem volt.

A táborban nyitottabb lettem, és több követőm lett Instán. Az angol kommunikációban sokat fejlődtem, de tényleg. Mindkét évben angoltáborban voltam, nagyon megszerettem az angoltanárokat és a csoporttársaimat, sokat fejlődött a beszédem, és rengeteget nevettünk az órákon. A PT-ben tanultakat az iskolában és a külföldi nyaralások során is hasznosítani tudom.

Nem féltettek a szüleim, habár egyszer anyukám azt hitte, hogy az autóban hagytam a telefonom, és nyolcszor felhívott. Egyszer ijedtem csak meg, amikor éjjel tűzriadó volt, de egyébként kedves és vicces emlékeim fűződnek a PT-hez. Például aludtunk a fűben, amíg száradt a tábla, amire aztán tehenet rajzoltunk, vagy amikor elkéstünk óráról, és cigánykerekeznünk kellett. A legaranyosabb pedig az volt, amikor megölelt egy cuki kisfiú.”

A szüleim addig kettesben nyaraltak
Eltörölhetnék a takarodót

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Ápolók világnapja

– Nagymama, képzeld, már neked is van világnapod! – lelkendezett Matyi. – Nekem? Mikor és…

KAPCSOLÓDÓ