Régen apukám is a PT-ben táborozott
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Nem könnyű eldönteni, hogy kis vagy nagy tábort válasszunk-e. Norbi kipróbálta mindkettőt, és elmondta, mit gondol a legnagyobb táborról, amelyben eddig megfordult.

„Egyszer voltam a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában. Még sosem jártam ezelőtt olyan táborban, amiben ennyien vannak. A legkellemesebb meglepetés a sok jó fej táboroztató volt, mindenki közvetlenül viselkedett.

A szüleim nem féltettek, mert régen apukám is PT-s volt, és sok jó tapasztalatot szerzett. Én sem jártam még hasonlóan jó táborban, habár nem is nagyon szeretem a táborokat, de a PT egészen más.

Ottalvósként vettem részt az egyhetes programozótáborban. Úgy gondolom, fejlődtem a választott témában, ha fogalmazhatok így, jobb érzéket adott a programozáshoz. Mivel kilencedikben infós elektronikai suliba mentem tovább, valószínűleg ott is tudom kamatoztatni a táborban tanultakat.

A PT jó nagy területen foglal helyet, szép környezettel, nem is lehet jobbat találni. Nem a legkényelmesebb szobát kaptuk, de hála istennek nem is ez volt a lényeg a táborban. Viszont majdnem minden kaja ízlett, a pizza volt a kedvencem. Egyszer két barátom elfelejtett vacsizni, mert nem tudták, hogy akkor van, de szerencsére mindig elérhető a zöldség- és gyümölcspult, és a büfé is egész nap nyitva van.

Hogyan lehetne még jobb a PT? Személy szerint örülnék még több sportversenynek. A kedvencem a szerda esti keresgélős-fejtegetős program volt. És néha úgy éreztem, hogy sok volt a tábortánc, de lehet, csak azért gondoltam így, mert nem annyira szeretek táncolni, de egyébként minden tuti volt. Azt is szórakoztatónak találtam, amikor majdnem leestem a fáról. Mondjuk, ez nem vicces, de én jót röhögök rajta.”

Ha érdekel még több élménybeszámoló a PT nyári táborairól, akkor keresd fel a https://legjobbtaborok.hu honlapot!

Három legmenőbb dolog
Sok mindenre megtanít

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ