Sok mindenre megtanít
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Ha a barátaiddal nyaralsz, beleeshetsz abba a hibába, hogy nem nyitsz a körön kívüliek felé. Ha azonban nyitottan állsz mindenkihez, nem bánod meg.

Aki a saját baráti társaságával táborozik, az is új barátokra lelhet. Erről beszélt Zsófi, aki eddig háromszor járt a PEOPLE TEAM (PT) tánctáborában.

„Háromszor jártam eddig a PT-ben. A barátaimmal mentem táborozni, így az első évben nem nagyon barátkoztunk más emberekkel, viszont a tavalyi nyár folyamán sok embert megismertünk, akikkel a mai napig is beszélünk és találkozunk!

Bejárósként táboroztunk, azaz esténként hazamentünk, de ez is elég volt ahhoz, hogy fejlődjek a kapcsolatteremtés, barátkozás, ismerkedés terén. Sokat fejlődtem, és ezt nagyon hasznosnak tartom.

Tánctáborba mentünk, de lehet, hogy ezúttal kipróbálunk valami újat, még nem tudjuk pontosan. Nagyon szeretjük a közösséget, mindig kedvesek és aranyosak, egyszerű tanulni velük. Mivel komolyabb szinten űzöm a táncot, ezért különösebben nem sok mindent tanultam a szekció alatt, viszont kipróbálhattam új stílusokat, amikre ezelőtt lehet, hogy nem lett volna lehetőségem.

Délutánonként és esténként, a tematikus foglalkozások után sokféle program volt. Szuper volt a délutáni vízi csata, na és egyszer beledobtak ruhástul a medencébe. Az esti programok közül a csapatversenyeket szerettem a legjobban – azokból lehetne több is. Egyrészt nagyon élvezem, másrészt, úgy gondolom, sok mindenre megtaníthat.

Amikor még ismerkedtünk, és be kellett mutatkoznunk, hogy milyen szekción vagyunk, a barátnőm, akit szintén Zsófinak hívnak, utánam következett, és ő is tánctáborba jött. Ez egy nagyon jó emlékként maradt meg bennem. Az is tetszett, amikor egy dalt kellett előadnunk, akkor Viktorral nagyon jóba lettünk.

Ami kevésbé jött be, az a kaja. Nem mindig volt az én ízlésemnek megfelelő, de a pizzát például szerettem. A tábor helyszíne viszont jó tágas volt, sok dolgot csinálhattunk.

A szüleim egyáltalán nem féltettek, sőt szerintem örültek, hogy kicsit kimozdultam otthonról és élveztem a nyarat. Mindig mutogattam nekik a képeket, és elégedettek voltak, hogy ilyen mosolygósnak látnak.”

További tábori beszámolót – és képeket – a https://legjobbtabor.hu honlapon találsz.

Régen apukám is a PT-ben táborozott
Lepkekergetés Hófehérkével

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ