A legkedvesebb tapasztalat
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Beszélgetésközpontú angolórák 7–17 év közöttieknek. A PT nyári táborában a gyakorlati órák után szabad programok sokasága várja a gyerekeket.

Fejleszd az angolnyelv-tudásodat egy olyan nyári táborban, amely a gyakorlati készségfejlesztésen kívül megismertet sok jó emberrel – akik, mint tudjuk, kis helyen is elférnek, hát még a PEOPLE TEAM új generációs táborának helyszínén, a kecskeméti NJE Homokbányai Campusán. Dóri beszámolója következik a sokak által csak PT-ként ismert gyerekparadicsomról.

„A PT-ben mindig jó a hangulat, nem volt semmiféle »fegyelmezés«, általában azt csináltunk, amit csak szerettünk volna. A barátnőmmel érkeztem, akivel még közelebb kerültünk egymáshoz, és új ismeretségeket kötöttünk. Részemről a barátok szerzése volt a leghasznosabb és legkedvesebb tábori tapasztalat. Olyan embereket ismertem meg, akikről már előre tudtam, hogy jóban leszünk. Amikor megérkeztem, mindenki nagyon kedves és aranyos volt. Ez a legfontosabb, mivel az első benyomás nagyon lényeges számomra.

Angoltáborban voltam – rengeteget beszélgettünk a kora délutánig tartó órákon, és végig angolul. Nagyon aranyos tanárunk volt, akivel jókat nevettünk, de komoly témákról is lehetett vele beszélgetni. Fejlődött az angoltudásom, ezt a suliban és az életben is tudom kamatoztatni, az itt szerzett érzelmi tapasztalatokat nem is említve.

A tábornak köszönhetően sokkal nyitottabb lettem, nem félek annyira az új helyzetektől. Most már tudom, hogy vannak ilyen jó helyek, mint a PT. Rájöttem, hogy ki kell használni az itt töltött időt, és mindent meg lehet oldani.”

Érdekel, mit mondtak még a PT-ről a résztvevők, a gyerekek és a táboroztatók? Kukkantsd meg a https://legjobbtabor.hu oldalát, ahol többtucatnyian véleményezték a legtutibb nyári tábort!

Ebben a táborban sosem unatkoztunk
A tábor, amely soha nem okoz csalódást

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Gyümölcsoltó Boldogasszony

– Nagymama, a gyümölcsök milyen oltást kapnak? Bárányhimlő vagy szamárköhögés ellenit? – kérdezte Matyi. –…

KAPCSOLÓDÓ