Ebben a táborban sosem unatkoztunk
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Unalomról szó sem lehet: egy nyári tábor, amely egész napos programokat kínál. Három turnus, háromszor egy hét szórakozás és fejlődés. Vélemény.

Amíg más nyári táborokban pihennek, addig a PT-ben mindig van mit csinálni. Így gondolja ezt Márti, aki egyszer – és vélhetően nem utoljára – járt a PEOPLE TEAM (PT) táborában.

„A legmeglepőbb az volt a PT-ben, hogy nem lehet elunni magad, mert amíg más táborokban nem tudnak mit kitalálni, és pihenő van, a PT-ben akkor is volt mindig valami program, nekem pl. a zsonglőrködés tetszett a legjobban, sok trükköt megtanultam közben. Nagyon tetszett a büfé és az, hogy egy kártyával (amit folyton elhagytam) lehetett fizetni. A harmadik, hogy rengeteg gyerek van a táborban; azt hittem, hogy csak egyféle tábor lesz, de nem, tucatnyi foglalkozást tartanak egyszerre.

Egyedül érkeztem, a végére mégis sok barátot szereztem, sőt lett egy kajak jó barátom, akivel hasonló ízlésünk és rengeteg közös témánk van. Kimentünk a trambulinokhoz, telefonoztunk és beszélgettünk, ekkor egy darázs követett minket egészen a Hangárig. Elneveztük Gusztávónak. Ez a barátnőm nagy görögfan, és egyszer elkezdett mesélni róluk, én meg lerajzoltam, amit mondott. Nagyon jól szórakoztunk, sokat nevettünk, és itt vagyunk egymásnak, ha segítségre van szükségünk.

A tábor helyszíne szép volt, és jó nagy az udvar. Az épület belülről is tetszett. Bár én nem ottalvós voltam, de mikor felmentem a barátaimhoz, akkor jónak találtam a szobákat is. Kaják közül a pizza volt a kedvencem, abból ettem a legtöbbet. És amikor a pizzát ettük, akkor lettünk a barátnőmmel – a kajak jó barátnőmmel – barátok.

Régésztáborba jelentkeztem. Sokat beszéltünk a terepi vizsgálatokról, hogy a való életben hogyan tudnánk ezt hasznosítani, és miután átbeszéltük, igaziból is kipróbáltuk. Szó esett az ókori, középkori, újkori és modern hajózásról/szállításról. Egyik nap elmentünk egy múzeumba, ahol rengeteg olyan dolgot hallottam, amit eddig nem tudtam, például hogy a levendula fertőtlenít. Aztán pénteken jött az igazi ásatás, ahol mi is voltunk. Na, az mindent vitt – mi is áshattunk, és meglepődtem, hogy találtunk például cserépdarabot is. Szóval amit a heti turnus során tanultunk, azt itt hasznosítanunk kellett. Ha régész leszek, jól jön majd ez a tudás, meg esetleg töri- vagy természetórán is akár.

A PT-ben mindenki segítőkész és vicces. Szerettem a csapatom vezetőjét. A lila csapatban voltam, sajnos utolsók lettünk, de így is szuperül éreztük magunkat. A szüleim nagyon féltettek, de szerintük is kedvesek voltak az emberek, és meg voltak elégedve a programokkal és a környezettel. Őszintén mondom, nem jártam még ennél jobb táborban, nekem eddig ez volt a legjobb. Sokkal önállóbb lettem, bár az egyheti pénzt nehezen osztottam be, sőt nem is sikerült – aztán szerencsére azt a 10 Ft-ot elnézték nekem. Fú, és elhagytam a telómat! Aztán meglett, de nagyon megijedtem. Tudtam, hol hagytam el, de mire visszatértem oda, valaki leadta, szóval biztonságban volt a telefonom.”

Kíváncsi vagy rá, milyen kalandok estek még meg a PEOPLE TEAM-ben? Akkor klikk a https://legjobbtabor.hu-ra! 2022-ben 17 tábori szekció indul, amelyekre ide kattintva tudsz jelentkezni. Várjuk a te véleményedet is; lesz mit mesélned.

Kicsi, vegyes, szoros: színházi tábor
A legkedvesebb tapasztalat

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ