Ebben a táborban sosem unatkoztunk
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Unalomról szó sem lehet: egy nyári tábor, amely egész napos programokat kínál. Három turnus, háromszor egy hét szórakozás és fejlődés. Vélemény.

Amíg más nyári táborokban pihennek, addig a PT-ben mindig van mit csinálni. Így gondolja ezt Márti, aki egyszer – és vélhetően nem utoljára – járt a PEOPLE TEAM (PT) táborában.

„A legmeglepőbb az volt a PT-ben, hogy nem lehet elunni magad, mert amíg más táborokban nem tudnak mit kitalálni, és pihenő van, a PT-ben akkor is volt mindig valami program, nekem pl. a zsonglőrködés tetszett a legjobban, sok trükköt megtanultam közben. Nagyon tetszett a büfé és az, hogy egy kártyával (amit folyton elhagytam) lehetett fizetni. A harmadik, hogy rengeteg gyerek van a táborban; azt hittem, hogy csak egyféle tábor lesz, de nem, tucatnyi foglalkozást tartanak egyszerre.

Egyedül érkeztem, a végére mégis sok barátot szereztem, sőt lett egy kajak jó barátom, akivel hasonló ízlésünk és rengeteg közös témánk van. Kimentünk a trambulinokhoz, telefonoztunk és beszélgettünk, ekkor egy darázs követett minket egészen a Hangárig. Elneveztük Gusztávónak. Ez a barátnőm nagy görögfan, és egyszer elkezdett mesélni róluk, én meg lerajzoltam, amit mondott. Nagyon jól szórakoztunk, sokat nevettünk, és itt vagyunk egymásnak, ha segítségre van szükségünk.

A tábor helyszíne szép volt, és jó nagy az udvar. Az épület belülről is tetszett. Bár én nem ottalvós voltam, de mikor felmentem a barátaimhoz, akkor jónak találtam a szobákat is. Kaják közül a pizza volt a kedvencem, abból ettem a legtöbbet. És amikor a pizzát ettük, akkor lettünk a barátnőmmel – a kajak jó barátnőmmel – barátok.

Régésztáborba jelentkeztem. Sokat beszéltünk a terepi vizsgálatokról, hogy a való életben hogyan tudnánk ezt hasznosítani, és miután átbeszéltük, igaziból is kipróbáltuk. Szó esett az ókori, középkori, újkori és modern hajózásról/szállításról. Egyik nap elmentünk egy múzeumba, ahol rengeteg olyan dolgot hallottam, amit eddig nem tudtam, például hogy a levendula fertőtlenít. Aztán pénteken jött az igazi ásatás, ahol mi is voltunk. Na, az mindent vitt – mi is áshattunk, és meglepődtem, hogy találtunk például cserépdarabot is. Szóval amit a heti turnus során tanultunk, azt itt hasznosítanunk kellett. Ha régész leszek, jól jön majd ez a tudás, meg esetleg töri- vagy természetórán is akár.

A PT-ben mindenki segítőkész és vicces. Szerettem a csapatom vezetőjét. A lila csapatban voltam, sajnos utolsók lettünk, de így is szuperül éreztük magunkat. A szüleim nagyon féltettek, de szerintük is kedvesek voltak az emberek, és meg voltak elégedve a programokkal és a környezettel. Őszintén mondom, nem jártam még ennél jobb táborban, nekem eddig ez volt a legjobb. Sokkal önállóbb lettem, bár az egyheti pénzt nehezen osztottam be, sőt nem is sikerült – aztán szerencsére azt a 10 Ft-ot elnézték nekem. Fú, és elhagytam a telómat! Aztán meglett, de nagyon megijedtem. Tudtam, hol hagytam el, de mire visszatértem oda, valaki leadta, szóval biztonságban volt a telefonom.”

Kíváncsi vagy rá, milyen kalandok estek még meg a PEOPLE TEAM-ben? Akkor klikk a https://legjobbtabor.hu-ra! 2022-ben 17 tábori szekció indul, amelyekre ide kattintva tudsz jelentkezni. Várjuk a te véleményedet is; lesz mit mesélned.

Kicsi, vegyes, szoros: színházi tábor
A legkedvesebb tapasztalat

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ