Megfeledkeztem a szüleimről
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Honvágy a nyári táborban? Így kezelik a gyerekek a kérdést.

Korinak a PEOPLE TEAM volt az első egyhetes ottalvós nyári tábora. A szülei persze féltették, de megnyugodtak, amikor látták, hogy a honvágy helyét átvette valami más: az önfeledt szórakozás.

„Egyszer vettem részt a PEOPLE TEAM nyári táborában. Először féltem, hogy honvágyam lesz, aztán olyan gyorsan elteltek a napok, hogy nem is volt időm az otthoniakra gondolni. A legjobb móka volt!

Kezdetben a szüleim azt hitték, túl hosszú lesz az egy hét ottalvás, de még telefonálni is elfelejtettem nekik. A barátaim közül akadt, akinek honvágya volt első este, aztán sikerült megvigasztalnunk. A többi napon már nem történt ilyen. Másnap hangosbemondóval jöttek ébreszteni minket. Nagyon sokat nevettünk, például mikor bújócskáztunk, és ijesztgettük egymást a sötétben.

A tábor csendes, nyugodt helyen van. Az épületek is tetszettek, ahogy a kollégiumi szoba is, kényelmes volt az ágy. Előfordult, hogy nem tudtuk lehúzni a redőnyt, és ijesztő árnyékot hagyott maga után. A szomszédnak átdobtunk egy levelet, és kopogással beszéltük meg a falon át a kérdéseket. Jó volt a hangulat, sikerült beilleszkedni.

A táborban végig izgalmas feladatokat teljesíthettünk, például be lehetett ülni a tűzoltóautóba, volt Nashi City, illetve a sportpályán szuper csapatprogramok. A mókusok, azaz az animátorok mindenben segítettek. Amikor elment az áram, és visszamentünk a Hangárba, mindenki szomjas volt. Ránk szóltak, hogy álljunk hátrébb, mert a vízadagolóból elfogyott a víz. Aztán kifröcskölt, és vizesek lettünk.

Hogy mi mindenben fejlődtem? A filmek szerkesztése, vágása és vicces ötletek kitalálása terén, valamint a színészi képességeimben – meg is dicsértek ezek miatt. Ha otthon szeretnék videót készíteni, most már biztos menne. Úgy érzem, a PT-nek köszönhetően önállóbb lettem, és kicsit komolyodtam is. Minden tökéletes volt, nem változtatnék semmin a PT-n. Legközelebb is szeretnék elmenni a táborba.”

Még lehet jelentkezni egyes szekciókra. Te melyiket próbálnád ki? Kattints ide, és regisztrálj!

Megmutathattam az egyéniségemet
Egyből otthon éreztem magam

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ