A sporttábor a kedvencem
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Nóri a mozgás szerelmese, nem véletlenül nevezte meg a sporttábort a szívéhez legközelebb álló tematikus táborként. S hogy hol található a kedvenc sporttábora?

„Három alkalommal jártam a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában. Az első még nem volt olyan jó, de nem a táborral volt baj, hanem hogy nem ismertem senkit első nap. A második nap azonban már összebarátkoztunk hatan, így a második és a harmadik táborba már együtt mentünk, és ezek mindennél jobbak voltak.

A sporttábor a kedvencem, mert akik tartják a foglalkozásokat, mindig nagyon kedvesek és megértőek. A legjobb élménynek a reggeli futást nevezném, illetve a kosárlabdát is szerettem, mivel ki lehet kapcsolódni közben. A programok közül nem tudok egyet választani, mindegyik tetszett. Egyedül annyi megjegyzésem lenne, hogy lehetne több olyan program, ami a nagyobbaknak is érdekes, no és a takarodót is időzíthetnék későbbre. Nem bánnám, ha nem kellene olyan korán aludni menni.

A PT-tábor környezete tiszta, jó a levegő, és szépek az épületek. A szobák is egész jók, bár némelyik ágy nyikorog. Az ételek közül a pizzát, a sajtos tésztát és a reggeli kakaós csigát tudnám kiemelni.

Hogy mit köszönhetek a PT-nek? Azt, hogy megismertem a barátnőimet. 10/10-es értékelést adnék a tábornak, és természetesen szívesen jönnék legközelebb is ide nyaralni.”

2022-ben is három turnusban, ottalvós és napközis változatban egyaránt igénybe vehetők a PEOPLE TEAM új generációs nyári táborai, méghozzá a következő időpontokban: július 24–30., július 31. – augusztus 6. és augusztus 7–13. között. Ide kattintva elérhető a regisztrációs felület.

Ha kecskeméti lennék, akkor is ottalvósnak jelentkeznék
Megint boldog vagyok

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ