Egyből otthon éreztem magam
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Tucatnyi téma, több száz gyerek, örökre szóló élmények. A PT-életérzést csak azt tapasztalja meg, aki valaha is járt a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában. Egy táborozó, Irén mesélt arról, hogyan érezte magát a PT-ben.

„Egyszer voltam a PT-ben. Ismerős nélkül érkeztem, de könnyen beilleszkedtem. Egyedül a szobatársnőmmel nem jöttem ki – szerencsére elment egy másik szobába, és olyan boldog voltam, hogy meghívtam egy barátnőmet a büfébe, ahol bármit választhatott.

Csak a youtubertábort próbáltam ki, ott jobban elfoglalhattak volna minket, de úgy láttam, nagyon érdekes a fotós- és a kuktatábor is. A PT-ben sokkal jobb volt, mint azokban a táborokban, ahol idáig jártam. Jók a szobák, de igaziból szinte csak aludni használtuk, arra meg nem mindegy? Tisztaság volt, ez fontos szempont. A környezet várakozáson felüli volt. Féltem, hogy nem fogom átlátni, mert túl nagy a terület, de minden egyértelmű volt, egyből otthon éreztem magam. Az ételek nagyon ízlettek, a kedvencem a gírosz volt, a pizza és a zöld roppanós vitaminrudacska (kovi ubi). Nagyon bejött a zacskós paradicsomleves és úgy általában a reggelik, ebédek és vacsik. Király volt minden.

A táborban megtanultam, hogy hogyan élesszek újra egy embert, azt, hogy ki vagyok, megtanultam barátokat szerezni, távol lenni a szüleimtől, és igazán élvezni a nyarat. A szüleim féltettek, de nekik is szimpatikus volt a tábor, és bíztak benne, hogy a táborozók vigyáznak rám, és minden rendben lesz – ez így is volt. Nagyon örültek, hogy jól éreztem magam, és látják, hogy magabiztosabb, közvetlenebb vagyok azóta. Nincs olyan hét, hogy ne beszélgetnénk a táborról. Sokkal önállóbb és magabiztosabb lettem, és jót tett az önbizalmamnak. Nagyon jó volt, tényleg.”

Megfeledkeztem a szüleimről
Minden este együtt keringőztünk

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ