Egyből otthon éreztem magam
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Tucatnyi téma, több száz gyerek, örökre szóló élmények. A PT-életérzést csak azt tapasztalja meg, aki valaha is járt a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában. Egy táborozó, Irén mesélt arról, hogyan érezte magát a PT-ben.

„Egyszer voltam a PT-ben. Ismerős nélkül érkeztem, de könnyen beilleszkedtem. Egyedül a szobatársnőmmel nem jöttem ki – szerencsére elment egy másik szobába, és olyan boldog voltam, hogy meghívtam egy barátnőmet a büfébe, ahol bármit választhatott.

Csak a youtubertábort próbáltam ki, ott jobban elfoglalhattak volna minket, de úgy láttam, nagyon érdekes a fotós- és a kuktatábor is. A PT-ben sokkal jobb volt, mint azokban a táborokban, ahol idáig jártam. Jók a szobák, de igaziból szinte csak aludni használtuk, arra meg nem mindegy? Tisztaság volt, ez fontos szempont. A környezet várakozáson felüli volt. Féltem, hogy nem fogom átlátni, mert túl nagy a terület, de minden egyértelmű volt, egyből otthon éreztem magam. Az ételek nagyon ízlettek, a kedvencem a gírosz volt, a pizza és a zöld roppanós vitaminrudacska (kovi ubi). Nagyon bejött a zacskós paradicsomleves és úgy általában a reggelik, ebédek és vacsik. Király volt minden.

A táborban megtanultam, hogy hogyan élesszek újra egy embert, azt, hogy ki vagyok, megtanultam barátokat szerezni, távol lenni a szüleimtől, és igazán élvezni a nyarat. A szüleim féltettek, de nekik is szimpatikus volt a tábor, és bíztak benne, hogy a táborozók vigyáznak rám, és minden rendben lesz – ez így is volt. Nagyon örültek, hogy jól éreztem magam, és látják, hogy magabiztosabb, közvetlenebb vagyok azóta. Nincs olyan hét, hogy ne beszélgetnénk a táborról. Sokkal önállóbb és magabiztosabb lettem, és jót tett az önbizalmamnak. Nagyon jó volt, tényleg.”

Megfeledkeztem a szüleimről
Minden este együtt keringőztünk

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ