Felfedeztem a kamerámat
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Szeretnél jobb fotóssá válni, esetleg már az is megfordult a fejedben, hogy ilyen irányban tanulnál tovább? A PEOPLE TEAM tematikus nyári táborainak szekciói között megtalálható a fotóstábor is. Andi mesélt arról, miért ajánlja a PT-t.

„Háromszor jártam eddig a PT-ben. Amikor először mentem, és készülődtem, akkor sokkal jobban izgultam, mint tavaly. Itt tanultam meg, hogy kell egy fényképezőgépet használni. A fotóstáborban rengeteg, addig nem ismert funkcióval találkozhattam a saját gépemen, kipróbáltam, megtanultam. Beavattak a fényképezés rejtelmeibe, ami nagyon érdekes és tanulságos volt. Elképzelhető, hogy a PT-ben tanultak a pályaválasztásomban is szerepet fognak játszani.

Nem jártam még ehhez hasonló táborban. Minden tetszett: a pizza és a reggeli péksütemények, a kutyás bemutató (legszívesebben hazavittem volna az állatokat), a csillagászat, na és a koncertek – jó lenne, ha többször lennének.

Az épület régi, és sok a növény. Az ágyak sajnos nagyon nyikorognak, és nehezen lehet rajtuk aludni. Egyszer, amikor takarodókor mentünk fel a szobánkba, valaki azt mondta, hogy mennek le a konyhára, és ezt a barátnőm nagyon viccesnek találta, lefeküdt a folyosó közepére, és ott nevetett. Máskor este megpróbáltunk túljárni a mókusok eszén, sokat kacagtunk, míg kieszeltük, de végül inkább a szabályokat betartva visszamentünk a szobánkba. Mindenki nagyon kedves és szórakoztató volt.

A szüleim először természetesen féltettek, de miután rengeteget meséltem nekik, örültek, hogy jól éreztem magamat, és tudták, hogy biztonságban voltam. A táborban önállóbb lettem, és bátrabb. Persze hogy jövőre is szívesen mennék a PT-be.”

Egyszerre vicces és hasznos
Ez a tábor úgy jó, ahogy van

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Pünkösdhétfő

Pünkösdvasárnap Zsófi nagy örömére részt vehetett a pünkösdikirályné-járáson. Kapott kölcsön egy szép piros szoknyás viseletet,…

KAPCSOLÓDÓ