Eldönthettem, mire költök
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A nyári táborokban a kicsik is önállóbbak lesznek. Sokan értékelik azt a PEOPLE TEAM-ben, hogy büférendszert működtetnek, és a gyerekek a névre szóló, fényképes büfékártyájukkal vásárolhatnak, ezáltal megtanulják jobban beosztani a pénzt. Így volt ezzel a nyolcéves Gréti is.

„A PT-be szórakozni mentem… de tényleg! Úgy érzem, önállóbb lettem, és a pénzkezelésben is fejlődtem. Tetszett a büférendszer, hogy eldönthettem, mire költök. Amikor pedig a foglalkozásvezető olyanért dicsért, ami valós, a végén pedig elismerést és ajándékokat kaptam, nagyon jó érzés volt.

A tábor helyszíne szupi, tágas, klassz, csak a forróság a gáz, arra jó lenne megoldás. Az ételek ízlettek, főleg a pizza – ahogy körbehordták vacsorára, nagyon mókás volt. Mindig jutott elég étel. Nem ottalvósként táboroztam, délutánonként jöttek értem a szüleim.

Anyukám szerint akkor lenne jobb a tábor, ha a kisebbekre többet figyelnének, például egy közös »tyúkanyó« lenne. Amikor nem foglalkozáson vagyunk, lehetne egy-két szervező, akikhez fordulhatnánk, mert a »minden felügyelőhöz« nem elég konkrét.

Emlékezetes számomra az első személyes találkozás Balukával, és utána is beszélgettünk párszor. Jó lenne, ha 8-9 évesek is mehetnének hozzá, vagy ha nem, akkor lehetne fél nap balukás program. Szeretnék jönni jövőre is.”

Igényem lett a tudás
Csak szúnyogok ne lettek volna!

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ