Csak szúnyogok ne lettek volna!
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Ha táborozni indulsz, ne felejts el szúnyogriasztót és csípés utáni gélt vinni! Laci a saját bőrén tapasztalta meg, mi történik, ha megtámadják a vérszívók. Egyébként minden mást rendben talált a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti nyári táborában.

Robotikatáborba mentem, nagyon jó volt. Gépészmérnök szeretnék lenni, szerintem továbbtanuláskor tudom majd hasznosítani a táborban tanultakat.

A testvéremmel érkeztem, de egyébként is jó fej volt mindenki. Sok élményben volt részem, de talán az a legemlékezetesebb, hogy hoztak egy kígyót, és amíg a felügyelője elment valahova, addig a gyerekek veszekedtek, hogy kinél legyen, és a kígyó ezalatt elsiklott. A kedvenc programom a szumóharc volt, na és a kígyós ember műsora.

Nem változtatnék semmit a táboron. Esetleg néha kimozdulhatnánk a kapukon túl, mint a cirkuszosok meg a régészek. Egyébként tetszett, hogy könyvet kaptam a helyes megoldásokért, és az is bejött, hogy zsebpénz helyett kártyával fizettünk a büfében. Az Animal Cannibals megjelenése is meglepő volt.

Az ételek egész jók voltak. A kedvenceim a pizza, a barackos tea, a túrós batyu, a rántott hús, a minipizza és a gyümölcsök voltak. Az épületek elhelyezkedése szuper, a szállás is jó, csak az ágy lehetett volna kényelmesebb, valamint a fürdőben lehetne fogas a tusoló előtt.

A leghasznosabb táboros tapasztalat az volt, hogy csapatban dolgoztunk, emellett önállóbb lettem. A szüleim nem féltettek, csak nem örültek, hogy a szúnyogcsípések miatt hatalmasra dagadt lábam nem tudták lecsillapítani, emiatt nagyon fájt. Tényleg csúnyán összecsipkedtek, majdnem sírtam is miatta.”

Eldönthettem, mire költök
Egyszerre vicces és hasznos

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Ápolók világnapja

– Nagymama, képzeld, már neked is van világnapod! – lelkendezett Matyi. – Nekem? Mikor és…

KAPCSOLÓDÓ