Sok belsős poénunk lett
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Egy helyszín, tucatnyi szekció. A PEOPLE TEAM (PT) tematikus nyári táborai 1991 óta állnak nyitva a 18 év alatti diákok előtt. A PT-s színházi tematika intenzív foglalkozásokat kínál, ezért oda elsősorban középiskolások jelentkezését várják – Robin elárulta, mit tapasztalt a táborban.

„Kétszer voltam PT-s. Második alkalommal a mai napig is tartó barátságok kötődtek. Szerintem nem lehet jobb a tábor, legfeljebb melegebb ételekkel. Például a pizza, az ízlett, csak nem volt meleg. A környezet, fogjuk rá, tiszta volt, és jó volt a közösség. A szállás természetközeli, olyan kollégiumos.

Szerettem a színházi tábort, főleg az esti próbákat és az előadásokat. Sok mindent megtanultam a színészkedésről. Nehéz volt az előadásoknál fapofával nézni a közönséget, de sikerült. Több belsős poénunk lett; a legviccesebb talán az volt, amikor találtunk egy bevásárlókocsit a teremben.

Úgy érzem, változtam a táborban, és ez a változás leginkább a világnézetemhez kapcsolódik. A legkedvesebb emlékeim a bemutatkozáshoz fűződnek, a legszomorúbb pedig az volt, amikor el kellett köszönni. Jövőre is szívesen részt vennék a PT-ben.”

A szüleim látták az arcomon az örömöt
Nem te vagy Laura?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ