A szüleim azt hitték, félni fogok nélkülük a táborban
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A nyári táborba indulás előtt a szülők sokszor jobban félnek, mint a gyerekek. Laráékkal is így történt: a lány most beszámol arról, milyen érzés volt a PEOPLE TEAM-ben (PT) táborozni.

„Tavaly voltam először a PT-ben, és szerintem nem utoljára. Nagyon élveztem, jobb volt, mint amire számítottam. A szüleim azt gondolták, félni fogok a táborban, de jólesett kicsit nélkülük lenni. Utána örültek, hogy jól éreztem magam. 

A tábor szép zöld környezetben található, csomó szórakozási lehetőséget nyújt. Az épületek jó állapotúak, otthonosak. A szoba kényelmes, elég tágas, szóval nekem tetszett. A pizza finom, meg igazából minden ízlett.

A PT-ben megtanultam, hogy nézhetném optimistábban is a környezetem, plusz a tábortáncokat is elsajátítottam (bár eleinte bénáztam), és fejlesztettem a képességeim a képzőművészetben. Leginkább élményeket és barátokat szereztem, és ez nekem így megfelel. Nem volt olyan, ami ne tetszett volna.

A PT-ben sokkal magabiztosabb és bátrabb lettem, több barátom van. Amikor forgattunk, jókat nevettünk a skacokkal. Jó érzés volt, hogy Dani segített beilleszkedni, és eligazított. Megtanultam magamon nevetni: amikor épp sétáltunk a szobatársammal, hirtelen pofára estem, és azon röhögtünk.”

Ha rossz napom van, a PT-re gondolok
A szüleim szerint csillagos ötös volt ez a tábor

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ