Életem legjobb nyara
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Eleinte félt, aztán sikerült beilleszkednie Dorcinak a PEOPLE TEAM nyári táborába. Lássuk, mi fogta meg a tinilányt a PT-ben, ami miatt jövőre is szeretne eltölteni egy hetet a kecskeméti gyerekfesztiválon.

„A legmeghökkentőbb az volt számomra, hogy mennyire sok gyerek van egy turnusban. Az első két nap nem tudtam barátokat szerezni, az volt a legnehezebb része a tábornak. Nekem amúgy is nehezen megy a beilleszkedés, és már indulás előtt paráztam azon, hogy lesznek-e barátaim. A csapatokra osztás miatt olyanokkal is tudtam beszélni, akikkel amúgy nem is egy szekcióban vagyok, és ez nagyon tetszett. Lett két barátnőm, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot. Szóval ne aggódj, biztos, hogy neked is lesznek barátaid! Ja és ne hozz elegáns ruhákat, itt mindenki úgy van felöltözve, mintha otthon lenne.

Életem legjobb nyara volt a tavalyi a tábor miatt. A hangár volt a kedvenc helyem, oda mindig le lehetett ülni beszélgetni. Imádtam a programokat, amik kicsit tovább is tarthattak volna. A vízi csatát kedvelem a leginkább. Az Animal Cannibals-os este pedig életem első koncertje volt, imádtam minden pillanatát.

Sosem unatkoztunk, mindig volt mivel elfoglalnunk magunkat. Nagyon tetszett, hogy szabadok voltunk, a büfékártyás megoldás egyszerűen szuper. Szeretek táncolni, a PT-s tánctábor óta pedig még több táncstílust megismertem, és szívesen táncolom őket. A legizgisebb az volt, amikor felléptünk a táncunkkal a többi táborozó előtt.

Klassz, hogy a táborból mindenki ajándékokkal és örök emlékekkel tér haza. Habár első nap még kicsit féltem, az utolsón már nem akartam hazamenni. Szomorú voltam, amikor realizáltam, hogy a tábor után néhány nappal kezdődik az iskola. Na de jövőre is lesz nyár és PT, ahol természetesen ottalvós leszek.”

Úgy izgultam, hogy alig aludtam
Büfé, kardió és állandó mosoly

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ