Honvágy helyett táborvágy
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Mi az a honvágy? Karesz nem ismeri, legalábbis a PEOPLE TEAM táborából (PT) nem akart hazamenni. 

„Egy jó tábortól azt várom el, hogy szórakoztató legyen, kikapcsoljon, új élményeket adjon, illetve új barátságokat. A PT-ben kétszer jártam eddig, és mindet megtapasztaltam. Nemhogy honvágyam nem volt, inkább most van táborvágyam. Kár, hogy vége lett, és csak ajánlani tudom, akit érdekel, mert ez a tábor nagyon jó. Ha kinövöm a jelentkezési korhatárt, szeretnék táboroztató lenni itt.

A gamer- és a robotikatábort próbáltam ki a PT-s szekciók közül. Utóbbinál szuperek voltak a programok, előbbinél pedig az, hogy játszhattam a VR XPERT-nél. A délutáni és esti programok közül a Nasi City tetszett különösen. Na meg a trambulin. És a gyilkosos játékban sikerült kiszavaztatnom az egyik gyilkost.

Életem legkülönlegesebb napja volt, amikor elsőnek kerültem a citromokhoz – remélem, legközelebb ők nyerik a kupát. A citromsárga csapat színe egyébként pont olyan, mint a mókusok egyenruhája.

A legkellemetlenebb tábori élményem, hogy egy darázs miatt nem ehettem meg az almámat. Végül elfutottam előle. 

Tetszett a büfé, sok dolgot lehet kapni, és kedvesek az eladók. Reggelire is finomságok közül lehet választani.

Az első nap nagyon jó volt, amikor megérkeztem a táborba. Az utolsó pedig rossz, mert el kellett jönni onnan. De idén is számíthatnak rám a PT-ben, és természetesen ottalvós leszek.”


Legyen kaja, és jó lesz

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Pünkösdhétfő

Pünkösdvasárnap Zsófi nagy örömére részt vehetett a pünkösdikirályné-járáson. Kapott kölcsön egy szép piros szoknyás viseletet,…

KAPCSOLÓDÓ