Olyan volt, mint egy remek kirándulás
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Vélemény a PEOPLE TEAM nyári programozótáboráról.

Ezúttal Domi osztotta meg honlapunkkal a táboros tapasztalatait. Alább kiderül, hogyan érezte magát a PEOPLE TEAM nyári programozótáborában.

„Még csak egyszer jártam a PT-ben. Rengeteg ember volt ott, és sokfajta program. Sok barátot szereztem. Különösen az esti programok tetszettek, amelyek az idősebb gyerekeknek szóltak, bár lehettek volna hosszabbak. Nekem a tábor olyan volt, mint egy remek kirándulás.

Azért választottam a programozótábort, mert programozó szeretnék lenni, ezért úgy érzem, hogy az itt tanultakat a középiskolában és a későbbi tanulmányaim, illetve a munkám során is hasznosíthatom. Megtanultam egy alapprogramozást és azt is, hogy ha a barátaiddal állsz ki az utca közepére ordibálni, akkor az nem olyan kínos, mint ha egyedül csinálnád.

A környezet szép volt, az épületekkel sem volt baj, csak az ágyak recsegtek – ebből kiderül, hogy ottalvósként vettem részt a táborban. Az idő nagy részében ide-oda járkáltunk, aztán este egymást ijesztgettük creepypastákkal, így nem sokat aludtunk. Az emberek kedvesek voltak, és vették a poént.

Igazából nem sok olyan dolog volt, ami nem tetszett, mert minden napra boldogan tudok visszatekinteni. Talán csak egyet tudok mondani: épp beszélgettünk, amikor meg lehetett nézni egy furcsa sportot, mi pedig nem annyira akartunk menni, de a végén egy mókus szinte rákényszerített minket (amúgy alapból nagyon kedves volt, és vicces). Nem sok szabad időnk volt, mindig csináltunk valamit, az animátorok gondoskodtak róla – ami akkor néha idegesítő volt, most már vicces.”

Te is kipróbálnád, milyen a PT mindig mozgásban lévő tábora? Akkor jelentkezz ide kattintva, amíg még megteheted! (Létszámkorlát miatt már több szekció első turnusa betelt.)

A tábor, amely soha nem okoz csalódást
Napi öt paradicsomleves

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Ápolók világnapja

– Nagymama, képzeld, már neked is van világnapod! – lelkendezett Matyi. – Nekem? Mikor és…

KAPCSOLÓDÓ