Napi öt paradicsomleves
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Ottalvós vagy hazajárós tábor? Lehet-e új barátokat szerezni táborozáskor? Na és a legfontosabb: milyen a kaja? Vélemény a PT-ről.

Ditta eddig hazajárósként táborozott, de idén már szívesen kipróbálná azt, hogy milyen lehet ott is aludni a táborban. A PEOPLE TEAM (PT) nyári táborában járt, arról mesélt nekünk.

„A PT-tábor nagyon érdekes volt. Új barátokat szereztem (pedig nem ismertem először senkit), akikkel idén is szeretnék találkozni. A robotépítő tábort választottam – nagyon tetszett, de idén inkább drónépítésre vagy a legótáborba mennék, tehát kipróbálnék más tematikát az elérhető szekciók közül.

Meglepődtem, hogy hányan érkeztek a PT-be külföldről. Sok volt a program, bár szólhatott volna több is a kisebbeknek. A nagyok kicsinek tartottak minket, ez elég ciki volt.

Sajnos nem ottalvósként mentem, de idén már úgy szeretnék érkezni a PT-be. Első nap nagyon korán jöttek értem a szüleim, de idén már elengednének ottalvósként is; eddig még nem aludtam táborban, de kedvet kaptam hozzá, és utolsó nap haza sem akartam menni.

Tetszett a büfé: finom volt a minipizza és a paradicsomleves. Utóbbi volt a kedvenc tábori ételem, naponta megettem belőle ötöt is. Szeretnék többféle levest is megkóstolni az idei táborban.”

Érdekel még több élménybeszámoló és táborozói vélemény? Akkor kattints a https://legjobbtaborok.hu oldalára!

Olyan volt, mint egy remek kirándulás
Sokat röhögtünk

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ