Mi az a kígyó-show?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM táboraiban nem csupán a tudóstábor résztvevői találkozhatnak különleges állatokkal. A sólymokon, kutyákon és vadászgörényeken kívül a táborozók óriáskígyókkal is megismerkedhetnek.

Semmi pánik, nem éhesek!

A pitonokkal megrakott autó már ebéd közben megérkezik a Hangár elé. A bemutató előtt nem csak a gyerekek laktak jól: a különleges hüllők is túl vannak az étkezésen, így mindenkinek garantált a biztonsága. Senki nem járhat úgy, mint Maugli Kával. A kígyók gondozója bemutatja a különböző fajták táplálkozási szokásait, hogy melyik hány patkányt vagy egeret fogyaszt el hetente.

Simogasd meg, ne félj tőle!

Az óriáskígyók egy hatalmas asztalon tekeregnek, és sütkéreznek a napon. Ha túl messzire elkalandoznának, a gondozójuk visszaviszi őket a helyükre. Az állatok békésen tűrik, ahogy a maszatos gyerekkezek simogatják őket. A félénkebbeket biztatni kell, hogy megérintsék a hüllőket. A kígyóbőr érintése különleges, furcsa érzés. Egyszerre hűvös és meleg, durva és nagyon puha.

Hüllőszelfi

A bátrabbak a nyakukba is vehetnek egy-egy kisebb óriáskígyót. Készülnek a szelfik, a páros fényképek. A legnagyobb szupersztár mindig az albínó kígyó. Ennek a különleges fajtának hófehér a bőre, csak néhol tarkítják sárgás foltok. A legtöbben vele akarnak fotózkodni, az évek során több száz albumba került be. Tekergőzött már nyolcéves kislány nyakában, nagyfiúk dereka körül, de a legjobb kép mégis az, amelyiken a táborvezető halálra rémül, mert a hüllő feje túl közel került az arcához.

Mi az a habparti?
Mi az a kincses sziget?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ