Mi az a kígyó-show?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM táboraiban nem csupán a tudóstábor résztvevői találkozhatnak különleges állatokkal. A sólymokon, kutyákon és vadászgörényeken kívül a táborozók óriáskígyókkal is megismerkedhetnek.

Semmi pánik, nem éhesek!

A pitonokkal megrakott autó már ebéd közben megérkezik a Hangár elé. A bemutató előtt nem csak a gyerekek laktak jól: a különleges hüllők is túl vannak az étkezésen, így mindenkinek garantált a biztonsága. Senki nem járhat úgy, mint Maugli Kával. A kígyók gondozója bemutatja a különböző fajták táplálkozási szokásait, hogy melyik hány patkányt vagy egeret fogyaszt el hetente.

Simogasd meg, ne félj tőle!

Az óriáskígyók egy hatalmas asztalon tekeregnek, és sütkéreznek a napon. Ha túl messzire elkalandoznának, a gondozójuk visszaviszi őket a helyükre. Az állatok békésen tűrik, ahogy a maszatos gyerekkezek simogatják őket. A félénkebbeket biztatni kell, hogy megérintsék a hüllőket. A kígyóbőr érintése különleges, furcsa érzés. Egyszerre hűvös és meleg, durva és nagyon puha.

Hüllőszelfi

A bátrabbak a nyakukba is vehetnek egy-egy kisebb óriáskígyót. Készülnek a szelfik, a páros fényképek. A legnagyobb szupersztár mindig az albínó kígyó. Ennek a különleges fajtának hófehér a bőre, csak néhol tarkítják sárgás foltok. A legtöbben vele akarnak fotózkodni, az évek során több száz albumba került be. Tekergőzött már nyolcéves kislány nyakában, nagyfiúk dereka körül, de a legjobb kép mégis az, amelyiken a táborvezető halálra rémül, mert a hüllő feje túl közel került az arcához.

Mi az a habparti?
Mi az a kincses sziget?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ