Mi az a kincses sziget?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

Az egyik legizgalmasabb esti játék során a színes csapatok azon vetélkednek, hogy ki szerzi meg a kalózok elrejtett aranyát.

Versenyfutás az aranyért

Amikor a kékek, a pirosak, a sárgák és a többi szín harcosai megérkeznek a kincses szigetre, a bennszülöttek különböző próbáknak vetik alá őket. A kalandoroknak tíz állomáson kell bizonyítaniuk rátermettségüket és ügyességüket. A gyorsaság is számít, hiszen nem mindegy, hogy ki mikor jut el a törzsfőnök színe elé. Minden próba teljesítése után a csapat követet küld a sziget vezetőjéhez.

A mágikus négyzetháló

A törzsfőnök varázstábláján 100 titkos négyzet található. Ebből kell a megjelent csapattagnak egyet választania. A csodamezők kincsesládákat, távcsövet vagy egyéb információt takarnak. A játék célja, hogy minél több aranyat összegyűjtsön a csapat. Óvatosan kell választani, mert sok négyzet bombát rejt, amely megsemmisíti a már összegyűjtött nemesfémkészletet. A legszerencsésebbek megtalálják az egyetlen mezőt, amely a bombatérképet jelzi. Az sem mindegy, milyen sorrendben választanak. Ha vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan sikerül – mint az amőbajátékban – három egymás melletti kincseládát megszerezni, az pluszpontot jelent.

Kifulladva, de gazdagon

Az egész játék versenyfutás az idővel, hiszen mi van, ha a feketék elhappolják a pirosak elől az amőbához szükséges utolsó mezőt? Az este végére mindenki alaposan elfárad. Ha minden csapatnak sikerül időre teljesítenie a 10 állomást, akkor a mágikus négyzethálón nem marad felderítetlen mező. A főnyereményt azok kapják, akiknek a legtöbb aranyat sikerült összegyűjteniük. A megszerzett kincset pontra váltják, amely beleszámít a végső versenybe. A turnus végén a tábori kupát az a küzdő gyereksereg nyeri el, amelyik a legtöbb pontot szerezte a hét folyamán.

Mi az a kígyó-show?
Mi az a Koboldok városa?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ