Mi az a Barbie-műhely?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A furcsa név egy játszósarkot jelent a hangár előtt. A tábor szponzorainak köszönhetően rengetegféle játékbabához óriás babaház is jár.

Barbie-univerzum

Az asztalok alatt elhelyezett ládákban játék bútorok, babaruhák és egyéb kiegészítők tornyosulnak. Bárki bármikor odamehet játszani. A szünetekben és ebéd után a kislányokat igazi Kánaán várja. Nem kerül ki minden játék egyszerre, hanem napról napra újabb és újabb meglepetések várják a rajongókat. Egyik nap megjelenik egy hatalmas rózsaszín helikopter, a másik napon egy kék Cadillackel bővül a Barbie-világ.

Fiúknak is

A rózsaszín kavalkád általában a kislányokat vonzza, de a táborszervezők és a játékadományozók nem feledkeztek meg a fiúkról sem. Hatalmas dömperek és egyéb munkagépek várják a srácokat. Van kisvasút és tűzoltóautó, és rengeteg matchbox. A két térfél természetesen nincs elkülönítve, így fordulhat elő, hogy néha a dinoszauruszok vendégségbe mennek a Barbie-házba, vagy Superman helikopterrel menti meg Kent.

A kamaszok is rákattannak

A Barbie-műhely nem csak a kicsiknek jó szórakozás. A büféből jövet sokszor a nagyfiúk és a nagylányok is megállnak a játékoknál. A rózsaszín és lila pónik ilyenkor koncertre mennek, vagy Batman egy traktoron állva kéri meg Wonder Woman kezét.

Mi az a PT-divatbemutató?
Mi az őrség?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Pünkösdhétfő

Pünkösdvasárnap Zsófi nagy örömére részt vehetett a pünkösdikirályné-járáson. Kapott kölcsön egy szép piros szoknyás viseletet,…

KAPCSOLÓDÓ