Mi az a vízi csata?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

A vízi csata nem a strandon van, de a cél itt is ugyanaz. Mindenki csuromvizes lesz, és közben nagyon jól szórakozik.

Megúszod szárazon?

Aki nem biztonságos távolságból követi az eseményeket, az biztosan nem. Bár a csata helyszíne egy zárt kosárlabdapálya, ha valaki túl közel merészkedik a kerítéshez, azt bizony jó eséllyel nyakon öntik. A betonos kosárpálya előnye, hogy a versenyzők nem lesznek nyakig sárosak, nyugodtan szaladgálhatnak akár mezítláb is a placcon.

Bombagyár és fegyverek

A délutáni vízi csata napján a táboroztatók már délelőtt feltöltik a hatalmas hordókat a kerti csapból, hogy a víznek ideje legyen egy kicsit melegedni a napon. Megkezdődik a vízibombák gyártása, ellenőrzik, hogy a vízipisztolyok működnek-e. Nem csak profi felszereléssel lehet locsolni: megengedett a sima műanyag palack vagy a lavór is.

Vizes pontok

Az önként jelentkező versenyzők rengeteg pontot szerezhetnek a csapatuknak, ha kiállják a különböző vizes próbákat. A bajnokságon javasolt fürdőruhában megjelenni, de ha valaki nem sajnálja a pólóját meg a rövidnadrágját, az sem baj. Csak a telefonokat kell előbb biztonságba helyezni.

Önts és fröcskölj!

Ha lement a vetélkedő, utána tényleg nem marad más hátra, mint a lehető legtöbb vizet szétlocsolni, és gondoskodni arról, hogy senki ne maradjon szárazon. A táborszervezők folyamatosan töltik a dézsákat, hogy a harcosok egy percre se fogyjanak ki a munícióból. A játékidő végén törölközőhegyek várják a megfáradt katonákat, akik miután megszáradtak, farkaséhesen indulnak vacsorázni.

Mi az a Ki mit tud?
Mi az a Queen és King?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Nap vagy nap?

– Jött a suliba egy angol srác! – újságolta lelkesen Zsófi. – És azon akadt…

KAPCSOLÓDÓ