Mi az a PT-divatbemutató?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM-táborokban a divatbemutató fogalma is más értelmet nyer. A Talált Tárgyak Ládája naponta megtelik papucsokkal, szemüvegekkel, basaballsapkákkkal, pólókkal, pulcsikkal és törölközőkkel.

Hol a van a…?

A talált tárgyak között sokszor a legfurcsább eszközök is felbukkannak: kereste már gazdáját elveszett fogszabályzó, fél pár körömcipő, komplett piperekészlet vagy alsónadrágba csavart fogkefe is. A táborvezetők találtak már dedikált labdát, búvárfelszerelést, sőt korcsolyát (nyáron!) is. A szünetekben és esténként a holmijuk után kutató gyerekkezek turkálnak a ládában, és a keresés általában sikerrel végződik.

Értékek a büfébe

Alapszabály, hogy a táborba teljesen felesleges drága műszaki eszközöket vagy készpénzt hozni. A pénznek a büfészámlán a helye, a többi értéket pedig minden gyerek bezárhatja a szekrényébe. Ha mégis elkallódik egy mobiltelefon vagy tablet, akkor ezeket a tárgyakat a megtalálók a büfében adják le.

Divatbemutató PT-módra

Bár sokan rálelnek jogos tulajdonukra, azért a Talált Tárgyak Ládája minden turnus utolsó napján is tele van. A táboroztatók az abban összegyűlt ruhadarabokból öltenek magukra minél többet, hátha a tarka gyerekseregből valaki ráismer a saját kapucnisára vagy pizsamájára. Az alkalmi modellek 3-4 sapkával, kalappal a fejükön, 34-es méretű strandpapucsokkal a kezükön vonulnak fel a páston. Plüssállatok, gumikacsák, kisautók, pénztárcák, kistáskák színesítik az összképet. A műsorvezető hangosan kommentálja az összeállításokat. Aki felismeri a sajátját, jelentkezik, és rögötön magához ölelheti rég elveszettnek hitt kabaláját vagy hazaindulás előtt jelentheti a mamájának SMS-ben: „Minden rendben, meglett a fürdőlepedőm.”

Mi az a PT-szalagavató?
Mi az a Barbie-műhely?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Ápolók világnapja

– Nagymama, képzeld, már neked is van világnapod! – lelkendezett Matyi. – Nekem? Mikor és…

KAPCSOLÓDÓ