Mi az a fáraó átka?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A PEOPLE TEAM nyári táboraiban az egyik legnagyszabásúbb és legizgalmasabb játék a fáraó átka. Az ókori Egyiptomba repülünk, ahol a nagy fáraó áll mindenekfelett. Az uralkodó elhatározza, hogy piramist építtet magának, de nem is akárhogyan.

A legnagyobb piramis

A birodalom lakói a táborozó gyerekek, akik különböző színű kendőkkel megjelölt csapatokban versenyeznek a nagy vezető kegyeiért. A játékban 3-3 csapat fog össze, hogy felépítse a legnagyobb piramist. Amelyik szövetséges sereg a legtöbb építőkövet gyűjti, azé lesz a leghatalmasabb fáraó jutalma.

Kockáról kockára

Az építőköveket különböző feladatok teljesítésével lehet megszerezni. Minden állomáson három csapat találkozik, három különböző szövetségből. A versenyben első csapat három építőkövet, a második kettőt, a harmadik helyezett egy darab építőkövet kap. A szövetséges csapatok egymást segítik és támogatják. A piramisok minden forduló után egyre magasabbak lesznek.

A fáraó átka

A fáraó azonban nem csak azt várja el, hogy az alattvalói erősek és ügyesek legyenek. A jutalom elnyerésének feltétele az is, hogy a csapatok megfejtsék az ősi papirusztekercseken lévő hieroglifákat. A szerencsések akár meg is duplázhatják az építőköveik számát, míg lesznek olyanok, akikre lesújt a fáraó átka: egy villámcsapás földig rombolja az addig felépített piramisukat.

Titkos kincsek

A játék végén a fáraó maga szemléli meg az építményeket. A győztes hadak kapitányai választhatnak a piramisok alatti rejtekhelyen felhalmozott kincsekből. A játékosok eddig nem is sejtették, hogy a nyeremény karnyújtásnyira volt tőlük. A többládányi ajándékot igazságosan osztják szét a játékban részt vevő összes alattvaló között.

Mi az a tűzshow?
Mi az a PT-idegenvezetés?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ