Mi az a játékszoba?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

PEOPLE TEAM nyári táborainak sorában a 17 választható szekció egyike a játéktábor. Az erre a témára jelentkező gyerekek a délelőttjeiket a játékszobában töltik, de délután a többi táborozó is felfedezheti a játékkánaánt.

Klasszikusok

A játékszoba egy nagy méretű terem, amelynek alapkellékei a sakk és a dominók minden korosztálynak, de nem hiányozhat a Backgammon és a Ki nevet a végén? sem. A logikai játékok képezik a játéktábor tematikájának alapját. A játékszoba sztárja a csocsóasztal, amely életre-halálra szóló bajnokságoknak ad helyet.

Stratégák és szerencselovagok

Különböző városépítő és stratégiai játékok várják a tízévesnél idősebbeket. Van olyan játék, amelyikben minden játékos egy ókori civilizációt épít fel a játék három korszaka során, egészen az alapoktól indulva. Egy másik társas szerint a játékosok a Scotland Yard nyomozóit alakítják, akiknek az a céljuk, hogy közös erővel feltárják a bűntényeket és megtalálják a gyilkost. A következő játékban a résztvevők azon vetélkednek, hogy létrehozzák a legváltozatosabb környezetet a pacifikus–észak-amerikai flóraterületen. Van itt olyan játék is, amely hajótöröttek kényszerű partraszállását követő kétségbeesett túlélési próbálkozásairól és vitáiról szól, hogy kinek jusson elegendő étel és víz.

Kártyaparti (majdnem) hajnalig

A francia és a magyar kártyával játszható játékok mellett nagyon népszerűek az egyéb modern kártyajátékok. Az egyik legnépszerűbb kártyajáték a vadnyugaton játszódik. Minden játékosnak van egy titkos szerepe, ettől függően pedig különböző feladatai. A könnyedebb szórakozás kedvelői kezükben egy rakás csúszómászóval kezdenek, ezektől igyekszenek megszabadulni, méghozzá a többiek kárára. Egy másik vicces játékban minden játékos el akarja hitetni a többiekkel, hogy nem az ő kedvence piszkított a szoba közepére.

Felhőtlen nevetés

A táboros délutánokra rengeteg szórakoztató társas ígér felhőtlen kacagást. A vállalkozó kedvűek sárkányhátra pattanhatnak, hogy sárkánytojásokat gyűjtsenek. A legtöbb játék nevettető simliskedést ígér, és persze minél többen játsszák, annál nagyobb a zsivaj. Egy másik játékban meg kell tippelni, hogy hányan válaszolnak igennel vagy nemmel a legkülönbözőbb vicces kérdésekre. Kitalálni azt, hogy miről mit gondol a másik – ez a végtelen humor forrása. A legnagyobb kacagást mindig az asszociációs játékok váltják ki.

Barbie-k és pónik

A játékszobában azok is jól érezhetik magukat, akik inkább egyedül foglalnák el magukat. Barbie babák és csillámos pónik várják a kislányokat. Komplett babaház és gyerekkonyha kínálja magát. A kisfiúk rengeteg autóval és játék robottal vívhatnak csatákat. De nem hiányozhat a legó sem: többládányi építőkocka áll készen, hogy épületeket, járműveket és gépeket alkossanak belőlük.

Mi az AC buli?
Mi az a Ki mit tud?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ