Mi az a tűzshow?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

Ha vége van a nagy esti programnak, sok gyerek meglepődik, hogy nem kell még felmenniük a szobájukba. A régi, tapasztalt táborozók már tudják, mi következik. Az újak csak izgatottan kérdezősködnek, mi fog történni a kosárpályán.

Mindenki a rácsok mögé!

Ha már kellőképpen besötétedett, az összes táborozó helyet foglal a kosárpálya magas rácsai mögött. Szigorú mókusőrök vigyázzák, hogy senki se juthasson be az elzárt területre. Ott ugyanis nagyon forró és tüzes dolgok vannak készülőben.

Lángoló karikák

A kosárpálya ketrecében már készülődnek a tűzharcosok. Fáklyák világítanak, a kardok és a láncos buzogányok csepegnek a rájuk locsolt olajtól. Aztán a hangszórókból dübörögni kezd a zene, és kezdetét veszi a tüzes bemutató. Az előadás résztvevői égő buzogányokkal és karikákkal zsonglőrködnek. A lángoló eszközök felrepülnek és izzó fénycsóvát húznak maguk után. A zsonglőrök félelmetes ügyességgel kapják el a magasból visszazuhanó láncos buzogányokat és rudakat.

Tüzes dzsedik harca

Az ügyességi bemutató után kezdődik a lángoló kardok csatája. A show résztvevői bajvívásban mérik össze erejüket és ügyességüket. Ha kialudna egy-egy fegyveren a tűz, azonnal olajba mártják és újra meggyújtják. A látványos koreográfia mindig valamilyen történetet mesél el, amelynek a végén a jó diadalmaskodik a gonosz felett.

Mindent a szemnek!

Ez az egyetlen program a PEOPLE TEAM-ben, amelyet a gyerekek nem próbálhatnak ki. Maguk a tűzzsonglőrök mesélik, hogy dacára minden óvatosságnak, bizony előfordul, hogy megperzselődik a bőrük. A lobbanások és a hatalmas lángok minden gyereket és felnőttet elkápráztatnak. Sokszor még a tábor melleti házak ablakai is kitárulnak, és a környéken lakók is élvezik a látványt.

Mi az a tanár-diák olimpia?
Mi az a fáraó átka?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ