Mi az egyszám-játék?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

A tábori délutánokat rengeteg szabadon választható program tölti ki. Ezek között vannak látványos bemutatók, meghívott előadók, sport és különböző vetélkedők. Az események között nagyon népszerűek a nyereményjátékok is. Ilyen az egyszám-játék.

Játék akár meccs közben is

Az órák után táboroztatók tűnnek fel a gyerekek között, hónuk alatt egy-egy dobozzal és egy marék tollal. Körbejárják a tábor teljes területét. A táborozók feladata mindössze annyi, hogy egy darab pozitív egész számot írjanak fel egy cetlire, és nevükkel, szobaszámukkal együtt bedobják a dobozba. Ezt a rövid műveletet akár trambulinozás közben is el lehet végezni, de volt már olyan focikapus, aki addig fogadott, amíg az ellenfél térfelén pattogott a labda. De kerülnek tippek a gyűjtőládákba a játékszobában, a pingpongteremben, de a madárbemutató közben is.

Csak egy maradhat

Nem mindegy azonban, hogy a gyerekek milyen számmal játszanak. Nem az a lényeg, hogy minél magasabb érték kerüljön a fogadólapra. Az a cél, hogy a játékos azt a legkisebb pozitív egész számot találja el, amelyet senki más nem jelöl meg. Ha már ketten az egyest írják, akkor már csak a 2-es nyerhet. Ha a kettesből is több van, akkor már csak a 3-as. És így tovább. Csaknem lehetetlen kimatekozni, melyik is lesz az a több száz tipp közül. Volt, amikor egy nagyon alacsony szám, a 9-es nyert, de volt olyan is, hogy a 45-ös lett a befutó.

Megéri játszani

Ebédtől vacsoráig van lehetőség fogadni. Amíg a gyerekek pizzáznak, addig a mókusok átnézik az összes megjátszott számot. Eredményt az esti program előtt hirdetnek. A szerencsés nyertes nem csak könyvekkel lesz gazdagabb. A főnyeremény a tábor kabalaállata, egy nyunyóka.

Mi az a PT-eskü?
Mi az a páros vacsora?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ