Mi az a PT-idegenvezetés?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM táboraiban turnusonként 500 gyerek nyaral. A táborozók jó része tapasztalt, visszatérő PT-s. Sokan vannak az újak is, akik először vesznek részt a kecskeméti gyerekfesztiválon. Nekik szól az első napon megszervezett hangos és vidám ismertető.

Minden kezdet nehéz

Megérkezni egy idegen helyre ahol esetleg senkit nem ismerünk gyakran még a felnőtteket is próbára teszi. A PEOPLE TEAM-táborok szervezői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a gyerekek már az első perctől kezdve otthonosan érezzék magukat, és minél könnyebben beilleszkedjenek a tábor életébe.

Hol is vagyok?

A táborba már reggeltől lehet érkezni. A hivatalos tábornyitó délután 3-kor van. Addig több alkalommal indul a „PT-idegenvezetés”. Az új táborozóknak csak a megafont és a zenét kell követniük, és perceken belül megtudhatják, hol lesznek az étkezések, hol a játékszoba, vagy hol lesznek az angolórák.

Sztorik minden mennyiségben

A séta nem csak unalmas információdömpinget jelent. A tábor minden zugához viccesebbnél viccesebb sztorik fűződnek. Az érdeklődők megtudhatják, miért érdemes betartani a trambulinozás szabályait, már amennyiben nem szeretnének a fogorvosnál kikötni. Az sem mindegy, hogy időben megtalálják-e a hangárban elrejtett kincset, hiszen ezen is múlhat a tábori kupa elnyerése. Fontos tudni, hogy mire való a büfékártya, és hogy a rajta lévő pontokkal bizony gazdálkodni kell.

Kérdezz bátran!

A tábortúra során természetesen lehet kérdezni is. Nincs buta vagy felesleges kérdés. A legjelentéktelenebb információ is fontos lehet, hiszen soha nem lehet tudni, melyik esti programnál lesz fontos a jelmeztár helyszíne, vagy hogy melyik teremben van a természettudós-tábor főhadiszállása.

Mi az a fáraó átka?
Mi az a PT Music Award?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ