Mi az a PT-idegenvezetés?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM táboraiban turnusonként 500 gyerek nyaral. A táborozók jó része tapasztalt, visszatérő PT-s. Sokan vannak az újak is, akik először vesznek részt a kecskeméti gyerekfesztiválon. Nekik szól az első napon megszervezett hangos és vidám ismertető.

Minden kezdet nehéz

Megérkezni egy idegen helyre ahol esetleg senkit nem ismerünk gyakran még a felnőtteket is próbára teszi. A PEOPLE TEAM-táborok szervezői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a gyerekek már az első perctől kezdve otthonosan érezzék magukat, és minél könnyebben beilleszkedjenek a tábor életébe.

Hol is vagyok?

A táborba már reggeltől lehet érkezni. A hivatalos tábornyitó délután 3-kor van. Addig több alkalommal indul a „PT-idegenvezetés”. Az új táborozóknak csak a megafont és a zenét kell követniük, és perceken belül megtudhatják, hol lesznek az étkezések, hol a játékszoba, vagy hol lesznek az angolórák.

Sztorik minden mennyiségben

A séta nem csak unalmas információdömpinget jelent. A tábor minden zugához viccesebbnél viccesebb sztorik fűződnek. Az érdeklődők megtudhatják, miért érdemes betartani a trambulinozás szabályait, már amennyiben nem szeretnének a fogorvosnál kikötni. Az sem mindegy, hogy időben megtalálják-e a hangárban elrejtett kincset, hiszen ezen is múlhat a tábori kupa elnyerése. Fontos tudni, hogy mire való a büfékártya, és hogy a rajta lévő pontokkal bizony gazdálkodni kell.

Kérdezz bátran!

A tábortúra során természetesen lehet kérdezni is. Nincs buta vagy felesleges kérdés. A legjelentéktelenebb információ is fontos lehet, hiszen soha nem lehet tudni, melyik esti programnál lesz fontos a jelmeztár helyszíne, vagy hogy melyik teremben van a természettudós-tábor főhadiszállása.

Mi az a fáraó átka?
Mi az a PT Music Award?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ