Mi az a Nashy City?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

Nashy City egy város, amelynek polgárai élnek-halnak a nassolnivalóért. Minden intézményben, szórakozóhelyen százféle csipszből, kekszből és ropiból válogathatnak.

Tégy a városodért!

A város polgárainak azért nem jár minden ingyen. Ahhoz, hogy hozzájussanak kedvenc rágcsálnivalójukhoz, aktív polgárokként részt kell venniük a város életében. Találniuk kell egy számukra megfelelő munkahelyet. Nashy Cityben minden fellelhető, ami egy nagyvárosban kell; mindenki megtalálhatja a számára megfelelő elfoglaltságot. Az iskolában alapfokú végzettséget lehet szerezni, amellyel bárki elhelyezkedhet a gumicukorgyárban. Akik továbbtanulnak, az egyetemen akár fél óra alatt megszerezhetik a mókusdiplomát, amellyel a bank igazgatójává vagy éppen nyomozóvá is válhatnak.

Bűntény a városban

Mint minden nagyvárosban, itt is akadnak rossz emberek, akik bűntényeket követnek el. Például kifosztják a bankot, vagy elrabolják a polgármester papagáját. Természetesen nem kapják meg a váltságdíjként követelt 10 tonna csokis kekszet. A nyomozók azonnal akcióba lendülnek: szemtanúkat hallgatnak ki, aztán felgöngyölítik az ügyet. Az elkövetőket az este hátralevő részére dutyiba dugják.

Próbálj ki mindent!

Lehetsz személyi edző a konditeremben, teremőr a múzeumban, eladó a boltban, patikus a gyógyszertárban, ápoló a kórházban vagy akár írnok az irodaházban. A város tisztaságáról az utcaseprők gondoskodnak. Az utak biztonságát a kátyúzók szavatolják. Egy igazi nagyváros elképzelhetetlen metróhálózat nélkül – az egyik vonalat te is vezetheted. Az állatkertben szakképzett dolgozók gondozzák az oroszlánokat.

Megéri dolgozni!

A munkahelyeken nem csak nassolnivaló a fizetség. Minden elvégzett feladatért egy pecsét jár, amelyek a polgármesteri hivatalban ajándékokra válthatók. Ha már tele a has, és nem fér el a puttonyban több ajándék, akkor a pecsétekért többletpont is kapható. Az extra pontokkal minden dolgozó a saját csapatának esélyeit növeli a tábori kupa elnyerésére.

Mi az a rejtvényes sorverseny?
Mi az a PT’s Got Talent?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ