Kaland vagy dögunalom?
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

Gondot jelenthet a nyári szünetben unatkozó gyerekeknek tartalmas és izgalmas elfoglaltságot találni. A legtöbb gyerek pár nap után megunja a láblógatást és a tévézést. Egy igazán izgalmas nyári tábor örök élményt jelenthet minden korosztálynak.

A bevállalós kicsiknek

Az igazi nagy kaland egy bentlakásos tábor, ahol a csemeték szülők nélkül próbálgathatják szárnyaikat. Már egy vagány hétéves is elboldogul egyedül, hiszen a táboroztatók ügyelnek arra, hogy senki ne érezze elveszettnek magát. A nyári táborok nagy többsége ma már nem csak üdülést kínál: a táborozók a legkülönbözőbb témákban bővíthetik ismereteiket. Ez megfelel a szülők igényeinek is, hiszen egy kurzus nyaralással egybekötve nagy segítséget jelenthet a következő tanévben. A táborokban választható témák lefedik szinte az összes iskolai tantárgyat. Bármi is érdekelje a csemetét, mindent megtalál az irodalomtól kezdve a természettudományokon át a sportig.

Önjáró kamaszoknak

A felső tagozatos és középiskolás korosztály szívesen választja a több hetes, intenzív képzést nyújtó kurzusokat. Még mindig az idegen nyelveket, a legkülönbözőbb sportokat és a számítástechnikát – vagy ezek kombinációját – kínáló táborok a legnépszerűbbek. A PEOPLE TEAM a 7–17 éves korosztályból nyaranta több mint 1000 gyerek számára nyújt egyrészt komoly tanfolyamokat, másrészt felhőtlen kikapcsolódást.

Nem csak az angol a hasznos!

A legfontosabb, hogy mindenképpen olyan táborozást válasszunk, amelyen élvezetből vesz részt a gyerek, nem kényszerből. A legjobb, ha ő maga mondja el, milyen jellegű táborba menne legszívesebben, majd a leendő táborozó és a szülők együtt választják ki a legtutibbat. Hiába tartjuk mi az angoltanfolyamot a leghasznosabbnak, ha őt ez egyáltalán nem érdekli. Egy filmes- vagy akár számítástechnikai táborban is sokat lehet tanulni, és a sport- vagy tánctáborok sem csak a mozgásról szólnak. Ha nem tudjuk rábeszélni egy ottalvós táborra, akkor kezdjünk egy napközis, bejárós jellegű táborral. Így a család az estéket együtt töltheti.

2022-ben is PT
Középiskolások, nyomás táborozni

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ