Táborozás, buli: a PT 32. nyara
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

Mi más lehetne a nyár legjobb gyerekprogramja, mint a PEOPLE TEAM (PT) tábora? Idén 17 szekció közül választhatnak a kecskeméti új generációs tábort favorizáló, az egész országból és sokan a határon túlról érkező iskolások.

Balaton, Tata, Zsámbék, de Kecskemét a tuti!

Megvan, hol nyaralsz nyáron! A PT gyerektáborainak, ahogy 2005 óta mindig, idén is a kecskeméti NJE Homokbányai Kollégium lesz a helyszíne.

Vésd be a naptárodba pirossal!

A PT alapítványa 1991 óta szervez nyári táborokat. Az elérhető témák kínálata évről évre változik a résztvevők igényeihez igazodva, de a jó hangulat és az élményközpontú tanulás mindig garantált. A három egyhetes turnus ideje 2022-ben: július 24–30., július 31. – augusztus 6. és augusztus 7–14.

Február közepén indul a mandula!

Február 15-én kezdődik a jelentkezési időszak a PT honlapján – a délelőtti foglalkozásokat alacsony létszámú csoportokban szervezik meg, így minden diáknak sikerélménye lesz, a délutáni/esti programok közül pedig szabadon választhatnak.

Válogass, dönts, élvezd!

Most sem maradnak el a legnépszerűbb szekciók, ezúttal is megvalósul tehát az angoltábor, a kuktatábor, a színházi tábor és a programozótábor. Ha nem megy könnyen a választás, több szekciót is kipróbálhatsz, vagy kapásból megcélozhatod a legújabbakat: a brókerek és tőzsdecápák, a 3D konstruktőrök tábora vagy a játéktábor szekciókat.

Bejárós vagy ottalvós?

Napközis és bentlakásos változatban is igénybe lehet venni a PEOPLE TEAM táborait. A helyszín az Neumann Egyetem szuper campusa lesz, ahová a turnusok első napján Budapestről induló PT-s buszokkal is eljuthatnak a táborozók.

Idén is vár Kecskemét és a PT
Mi leszel, ha nagy leszel?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ