Vakáció felsőfokon
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

Ó! Ió! Ció! De hol legyen idén a vakáció? A legtöbb gyerek – főleg a tizenévesek! – nem csak a szüleik társaságában szeretnék tölteni a nyári szünetet.

Nem csak nyaralás

Ma már számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy az érdeklődésüknek, kedvüknek megfelelő napközis vagy bentlakásos táborban kapcsolódjanak ki. Az egyik legnagyobb táborszervező, a PEOPLE TEAM évről évre színesíti programjait. A kecskeméti gyerekfesztiválon a kicsik és a nagyok is megtalálhatják a nekik tetsző kalandokat, akár többhetes turnusokban. Nyaranta több mint ezer 7–17 éves gyerek számára nyújtanak egyrészt komoly tanfolyamokat, másrészt felhőtlen kikapcsolódást. A tanórákon első helyen szerepel a játék és a kreativitás. Minden szekció résztvevői azon dolgoznak, hogy a turnus végére bemutathassák egész hetes munkájuk eredményét.

17 téma, számtalan lehetőség

A mai gyerekek nem elégszenek meg azzal, ha egy táborban naponta mehetnek strandra. Minden tábor valamilyen speciális programot kínál. Így van ez Kecskeméten is, ahol 2022-ben már 17 téma közül lehet választani. Legnépszerűbb az angol nyelv. A PT-s angoltáborban naponta 2×60 és 1×90 percben tanulják a gyerekek a nyelvet, nem magyar anyanyelvű tanárok segítségével. A csoportok szintfelmérés után alakulnak ki.

Művészpalántáknak is

Nem csupán az angolozás lehet hasznos. Sok gyerek festeni vágyik, vagy a világot jelentő deszkákat célozná meg, esetleg fényképeken szeretné megörökíteni a világot. A nagyobbak dokumentálnák az életük minden egyes percét, vámpírregényt írnának, vagy szalontáncosok szeretnének lenni. Néhány kattintással minden művészeti ághoz találhatunk megfelelő tábort.

A technika menő

A kamaszok nehezen szakadnak el a számítógéptől és az egyéb kütyüktől. Szívesebben töltik az időt egy hűvös szobában. Egy drón- vagy robotépítő tábor hallatán azonban bármelyik nagyfiú ̸ nagylány szívesen kimozdul otthonról, egy kis programozásra, 3D grafikára pedig azonnal kapható mindegyikük. A táborban a rengeteg szabadidős program kompenzálja a gép előtt töltött időt.

Mozgás ezerrel

A tábor elsősorban közösségi élmény. Nem minden gyerek egyformán ügyes vagy tehetséges minden sportágban. A sporttáborok 30-40 gyerek részvételével indulnak, és a mozgás megszerettetésén kívül fontos céljuk, hogy minél több sportágat kipróbálhassanak a táborozók. Nagy melegben alap a strand a kecskeméti csúszdaparkban, de a trambulinokon is ugrálhat bárki. Rossz idő esetén pedig a kondi- és az asztalitenisz-terem is a rendelkezésükre áll.

Nyári táborok 2022: fogynak a helyek
Tábor és fesztivál egyben

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Gyümölcsoltó Boldogasszony

– Nagymama, a gyümölcsök milyen oltást kapnak? Bárányhimlő vagy szamárköhögés ellenit? – kérdezte Matyi. –…

KAPCSOLÓDÓ