Digitális élménykonvertálás
Táborban
Technika táborok gyerekeknek Kecskeméten

Egyértelmű, hogy a technika óriási fejlődésen ment keresztül. Digitális világban élünk, naponta értesülünk újabb és újabb módszerekről és megoldásokról. Aki nem követi ezeket a változásokat – legyen az felnőtt vagy gyerek – menthetetlenül lemarad és kimarad.

Az általános iskolás korosztály is pillantok alatt megtanul alkalmazást fejleszteni, digitális órarendet készíteni. Nem gond egy prezentáció összedobása, és egy YouTube-csatorna menedzselése is csupán ujjgyakorlat. A középiskolások komoly startupok fejlesztésére is képesek. Nyilvánvaló, hogy – a körülmények és a lehetőségek miatt – a tanterv szerinti oktatás nem kedvez az egyéni kreativitásnak. Erre valók a nyári táborok, ahol minden IT-szakemberpalánta szabadon, teljesítménykényszer nélkül kibontakoztathatja tehetségét. A PEOPLE TEAM táborában a TECH + JÖVŐ szekción belül 5 téma is választható:

1) Vajon valóra válik-e Asimov jóslata, és egyszer fellázadnak a robotok? Itt még azért nem tartunk, viszont arra már megtaníthatod a robotodat, hogy odahozza neked az üdítőt, akár a saját telefonodról irányítva. Izgalmasan hangzik? Válaszd a ROBOTIKA ÉS PROGRAMOZÁS szekciót!

2) Ha megépítenéd virtuálisan a világ legmagasabb épületét, vagy szívesen lennél látványtervező Spielberg következő filmjében, akkor kattints az INFORMATIKA-tábor linkjére.

3) Amíg az informatikusok 3D-vel, CG-vel és animációval terveznek és alkotnak, addig a DRÓNÉPÍTŐK ÉS -PILÓTÁK ennél is magasabbra törnek. Miből áll össze egy drón? Hogyan működik? Először ezekre a kérdésekre kaphatsz választ, aztán kezdődhet a munka oroszlánrésze: a végén a saját drónod produkciójával nyűgözheted le társaidat.

4) Digitális jelátvitel? 5G? Mesterséges intelligencia? Ha tudni szeretnéd, hogyan jut el hozzád az információ, ha meg szeretnéd érteni, hogyan működnek a naponta használt okoseszközök, akkor a te témád az ÍGY MŰKÖDIK.

5) Kreativitás és innováció: ez a két fogalom alap a XXI. században. A PT táboraiban azokról sem feledkeznek meg, akik állandóan valamilyen találmányon törik a fejüket, és úton-útfélen őrült ötletekkel rukkolnak elő. A TE VAGY A JÖVŐ foglalkozásait olyan szakemberek tartják, akik észreveszik a legvadabb gondolatban is a megvalósítható újítást. Csak néhány az előadások témáiból: kiberbiztonság, bankrendszer, mesterséges intelligencia, az emberi agy rejtelmei, telepesek a Holdon.

A PEOPLE TEAM-táborokban nem szenvednek hiányt a technika szerelmesei: Merülj el te is a XXI. században, és készülj a XXII.-re!

Robotos-táboros
Nincs zűr az űrben, avagy ünnepeljük a világűr hetét!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Pünkösdhétfő

Pünkösdvasárnap Zsófi nagy örömére részt vehetett a pünkösdikirályné-járáson. Kapott kölcsön egy szép piros szoknyás viseletet,…

KAPCSOLÓDÓ