Nincsen tábor strandolás nélkül
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

Egyre melegebbek a nyarak, a hőségriasztásos napok száma is egyre nő. A balatoni táborok jó részében a legfőbb szabadidős program a strandolás. De hogyan oldja meg a gyerekek fürdőzési igényét egy olyan, szakfoglalkozásokat nyújtó tábor, ahol nincs természetes strand?

Csúszdapark

A PEOPLE TEAM táborai Kecskeméten vannak, de ennek ellenére a legforróbb napokon sem marad egyetlen gyerek sem felüdülés nélkül. A város csúszdaparkja minden igényt kielégít. A tábor lakói együtt indulnak el, a gyülekező után a táborozók felkerülnek a résztvevők listájára. Minden gyereknek kötelező magán viselnie a tábori kendőjét, hogy a táboroztatók a medencében is felismerjék, kik tartoznak hozzájuk. A csapat nem üres kézzel indul a medencékhez: rengeteg vízi játékot, tollasütőt és kártyát visznek magukkal. Így aki nem akar a vízbe menni, az árnyas fák alatt is jól szórakozik.

Versenyek és pancsolás

A strand hat medencéjének bármelyikét használhatják a gyerekek, hiszen mindegyik medence szélén ügyelnek a PT-s táboroztatók és a létesítmény úszómesterei. Aki csúszdázni akar, a park szabályainak betartásával azt is megteheti. A PEOPLE TEAM táboraiban a vizeskedés sem csak egyszerűen a pancsolásról szól. A csapatversenyek itt is folytatódnak. Értékes pontokat írnak jóvá a pontozótáblán, ha a kékek vízi kidobóban megverik a sárgákat, vagy éppen a pirosak diadalmaskodnak a rögtönzött strandröplabda-bajnokságon.

Fagyi és uzsonna

A PT-táborokban minden gyereknek van bankszámlája a büfében, amiről a strandra indulás előtt vehet le készpénzt. Így lesz pénze a csúszdázásra vagy egy-egy fagyira és üdítőre. Aki nem akar költeni, az sem marad éhes vagy szomjas. A táboroztatók hatalmas adag gyümölccsel, innivalóval és péksütivel indulnak útnak. Mire hazaérnek a vacsorára, a sok mozgástól így is farkaséhes mindenki.

Vízi csata

Ha a táborlakók nem a strandon hűsölnek, a tábor területén is megoldható a pancsolás. A bekerített kosárpálya háborús övezetté változik, ahol vízipisztolyokkal, műanyag flakonokkal és lavórokkal felfegyverzett csapatok vívnak meg egymással, vagy állnak lesben, hogy nyakon öntsék az óvatlan arra járókat. Fürdőruha viselése ajánlott. A vízutánpótlásról a táboroztatók gondoskodnak. Folyamatosan töltik a csata helyszínén felállított hatalmas dézsákat. A játékidő lejárta után mindenki megszárítkozik, hiszen a takarító nénik nem örülnének 400 pár vizes lábnyomnak a folyosókon.

,
Ezért szeretjük a nyunyókákat
Koszos ruha helyett mosás

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Ápolók világnapja

– Nagymama, képzeld, már neked is van világnapod! – lelkendezett Matyi. – Nekem? Mikor és…

KAPCSOLÓDÓ