Ne dobd be a törülközőt – mindjárt táborozhatsz!
Táborban
PEOPLE TEAM-táboros vízicsata a napsütésben

Ismered a Galaxis útikalauz stopposoknak című műveket? Ha Douglas Adams-rajongó vagy, akkor tudjuk, mit fogsz csinálni május 25-én – törülközőnapot ülni. Ezen a szép tavaszi napon fogd meg a törcsidet, és vidd magaddal mindenhova. De mi is ez a kultikus tárgy? Ahogy a regényben írják: „Törülköző: A lehető leghasznosabb dolog, amit csak magával vihet a csillagközi stoppos. Egyrészt komoly gyakorlati értéke van […] Másrészt, és ez a fontosabb, a törülközőnek roppant pszichológiai jelentősége van. Miért, miért nem, ha a strag (strag: nem stoppos) észreveszi, hogy a stopposnak van törülközője, azonnal föltételezi, hogy fogkeféje, arctörlője, szappana, doboz kétszersültje, kulacsa, iránytűje, kötélgombolyagja, szúnyogriasztója, esőkabátja, űrruhája stb. is van.”

Tudod, hol hasznosak még ezek az eszközök? Egy nyári táborban

Öröm és boldogság: 2021-ben is lesznek nyári táborok. Már a tavalyi év folyamán is óriási volt az érdeklődés, mivel nagyon sok szülő – a kényszerűségből felhasznált szabadságkeret miatt – nem tudta megoldani gyermeke felügyeletét. Most azonban nagy kő esett le a szívükről: ottalvós és bejárós táborok nagy választékából válogathatnak a gyerekeikkel. Igen, veled is, aki ezeket a sorokat olvasod. Ha van testvéred, barátod, szomszédod, aki szintén jönne, és még nincs 18 éves, akkor a legjobb, ha olyan tábor mellett teszitek le a voksotokat, ami számtalan programlehetőséget, többféle témát, korcsoportokat, illetve szabad délutánokat ígér. Amilyen a PEOPLE TEAM 7–17 éveseknek szóló nyári táborfesztiválja is.

Süti, kacsa, király

A PEOPLE TEAM rendezvényein csupa móka és kacagás az élet: új barátságokat köthetsz, valamint általuk megtapasztalhatod az élményközpontú tanulást és a szabadságot is. A kecskeméti új generációs táborokban ugyanis mindent lehet, ami nem sérti más (és saját magad) testi-lelki épségét. Egyébként te döntöd el, hogy milyen programokon szeretnél részt venni: előadást hallgatnál, versenyeznél, egzotikus sportágat gyakorolnál, vízi csatáznál vagy százszorszépekre vadásznál a fűben?

Ezt tudja a PT

Idén is három turnusra érkezhetsz, ezek a következők: július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. Tízféle nagy témacsomag és mintegy harminc szekció közül döntheted el, melyik számodra a legszimpatikusabb. Szóval gyere a kuktatáborba, ha megtanulnál sütni-főzni, amíg a tesód elmegy programozni. Barátnőd leteheti a voksát az angoltábor mellett, a haverod cirkusziakrobata-képzésen vehet részt napközben, ha úgy tetszik. Délután pedig újra elválaszthatatlanok lehettek, ha akarjátok. Jól hangzik? Kattints ide, és nézz szét a PEOPLE TEAM honlapján! Ja, és hozzatok magatokkal törülközőt! A PT-kisokos itt található.

A suli vége a nyár eleje
Kecskeméti gyerekek napközis fesztiválja

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ