A friss generációk nyári tábora
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

A táborozás minden iskolás életében nyárról nyárra alapvető élmény. Az igazi nagy kaland egy bentlakásos tábor, ahol a csemeték szülők nélkül próbálgathatják szárnyaikat. A PEOPLE TEAM nyaranta több mint 1000, 7–17 éves gyerek számára nyújt egyrészt komoly tanfolyamokat, másrészt felhőtlen kikapcsolódást.

Kisiskolásoktól a kamaszokig

A PEOPLE TEAM-tábor alkalmat ad arra, hogy a gyerekek rengeteg új élménnyel és nem mellesleg tudással is gazdagodjanak. Már egy kisiskolás is elboldogul egyedül, hiszen a táboroztatók ügyelnek arra, hogy senki ne érezze elveszettnek magát. A felsőtagozatos és középiskolás korosztály szívesen választja a több hetes, intenzív képzést nyújtó táborokat. A választható témák szinte az összes tudományos és művészeti ágat felölelik: 3D konstruktőrök tábora, angoltábor, brókerek és tőzsdecápák tábora, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor, kuktatábor, programozótábor, robotikatábor, sporttábor, színházi tábor, tánctábor és tudóstábor.

Nem csak az angol a menő

A legtöbb szülő az angol nyelvet választaná, de a gyerekek érdeklődése ennél sokoldalúbb. Sok gyerek festeni vágyik, vagy a világot jelentő deszkákat célozná meg, esetleg fényképeken szeretné megörökíteni a világot. A nagyobbak dokumentálnák az életük minden egyes percét, vámpírregényt írnak, vagy szalontáncosok szeretnének lenni. Egy drón- vagy robotépítő tábor hallatán bármelyik nagyfiú ̸ nagylány szívesen kimozdul otthonról. Egy kis programozásra, 3D grafikára pedig azonnal kapható mindegyikük.

Közösségi élmény

A tábor elsősorban közösségi élmény. A délutáni és esti szabadidős programokat minden kurzus résztvevőjének közösen kínálják. A szervezők sokéves tapasztalattal a hátuk mögött ismerik a gyerekek igényeit a kikapcsolódásra. Tudják, melyek azok a rendezvények, versenyek és műsorok, amelyek igazán érdeklik a táborozókat. Tudnak differenciálni a különböző korosztályok között. Mást kínálnak a kicsiknek, mást a kamaszoknak. Fontos az is, hogy a gyerekek kortársaikkal tölthetnek minőségi időt az iskolán kívül. Közösségformáló ereje van a tábortáncnak, amelyet már az első napon mindenki megtanul. Ez a gyerekfesztivál olyan programot tud biztosítani a fiatalabb generációnak, amelyet a szülők és a nagyszülők a legjobb szándékkal sem érhetnek el.

Ezt csinálja közel negyedmillió magyar gyerek a nyáron
Életed legjobb nyara

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ