A friss generációk nyári tábora
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

A táborozás minden iskolás életében nyárról nyárra alapvető élmény. Az igazi nagy kaland egy bentlakásos tábor, ahol a csemeték szülők nélkül próbálgathatják szárnyaikat. A PEOPLE TEAM nyaranta több mint 1000, 7–17 éves gyerek számára nyújt egyrészt komoly tanfolyamokat, másrészt felhőtlen kikapcsolódást.

Kisiskolásoktól a kamaszokig

A PEOPLE TEAM-tábor alkalmat ad arra, hogy a gyerekek rengeteg új élménnyel és nem mellesleg tudással is gazdagodjanak. Már egy kisiskolás is elboldogul egyedül, hiszen a táboroztatók ügyelnek arra, hogy senki ne érezze elveszettnek magát. A felsőtagozatos és középiskolás korosztály szívesen választja a több hetes, intenzív képzést nyújtó táborokat. A választható témák szinte az összes tudományos és művészeti ágat felölelik: 3D konstruktőrök tábora, angoltábor, brókerek és tőzsdecápák tábora, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor, kuktatábor, programozótábor, robotikatábor, sporttábor, színházi tábor, tánctábor és tudóstábor.

Nem csak az angol a menő

A legtöbb szülő az angol nyelvet választaná, de a gyerekek érdeklődése ennél sokoldalúbb. Sok gyerek festeni vágyik, vagy a világot jelentő deszkákat célozná meg, esetleg fényképeken szeretné megörökíteni a világot. A nagyobbak dokumentálnák az életük minden egyes percét, vámpírregényt írnak, vagy szalontáncosok szeretnének lenni. Egy drón- vagy robotépítő tábor hallatán bármelyik nagyfiú ̸ nagylány szívesen kimozdul otthonról. Egy kis programozásra, 3D grafikára pedig azonnal kapható mindegyikük.

Közösségi élmény

A tábor elsősorban közösségi élmény. A délutáni és esti szabadidős programokat minden kurzus résztvevőjének közösen kínálják. A szervezők sokéves tapasztalattal a hátuk mögött ismerik a gyerekek igényeit a kikapcsolódásra. Tudják, melyek azok a rendezvények, versenyek és műsorok, amelyek igazán érdeklik a táborozókat. Tudnak differenciálni a különböző korosztályok között. Mást kínálnak a kicsiknek, mást a kamaszoknak. Fontos az is, hogy a gyerekek kortársaikkal tölthetnek minőségi időt az iskolán kívül. Közösségformáló ereje van a tábortáncnak, amelyet már az első napon mindenki megtanul. Ez a gyerekfesztivál olyan programot tud biztosítani a fiatalabb generációnak, amelyet a szülők és a nagyszülők a legjobb szándékkal sem érhetnek el.

Ezt csinálja közel negyedmillió magyar gyerek a nyáron
Életed legjobb nyara

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Ápolók világnapja

– Nagymama, képzeld, már neked is van világnapod! – lelkendezett Matyi. – Nekem? Mikor és…

KAPCSOLÓDÓ