Életed legjobb nyara
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

Egyre több olyan nyári tábor is van Magyarországon, ahol alapvetően egészséges gyermekek vesznek részt, de a feltételek megléte esetén a valamilyen fogyatékossággal rendelkező jelentkezőket is szívesen fogadják. A PEOPLE TEAM nyári táborában olyan 7-17 éves gyerekek nyaralhatnak, akik önellátóak. A mozgássérült szoba és a 24 órás orvosi felügyelet garantálja a teljes biztonságot.

3 hetes fesztivál

A Kecskeméten megrendezett tábor nem csak napközis, hanem egyben és elsősorban bentlakásos tábor. Július végén és augusztus elején kreatív, alkotókeddvel teli gyereksereg népesíti be a homokbányai kampusz épületeit és sportpályáit. Vannak srácok, akik akár három hetet is itt töltenek.

Játszva tanulás

A délelőttöt mindenki a jelentkezéskor megjelölt szakfoglalkozásokon tölti: A jelentkezők megjelölhetik a 3D konstruktőrök táborát, az angoltábort, a dróntábort, a filmestábort, a fotóstábort, a gamertábort, az írótábort, a játéktábort, a kézművestábort, a kuktatábort, a programozótábort, a robotikatábort, a sporttábort, a színházi tábort, abrókerek és tőzsdecápák táborát, a tánctábort és a tudóstábort. A szervezők lehetővé teszik, hogy a különböző témacsoportok résztvevői megismerjék egymást. Nem elképzelhetetlen, hogy a fiatal filmesek a kuktákkal, a táncosokkal vagy a színészekkel dolgoznak össze egy-egy közös videó érdekében.A napi 210 percnyi intenzív kurzusok tematikáját a táborozók alakítják, saját igényeik szerint. A cél minden esetben az, hogy játékosan és szórakozva minél több ismeretet sajátítsanak el.

Nyaralás felsőfokon

A nap további részét csapatverseyek, koncertek, strandolás, kézműves foglalkozások töltik ki. A tábor mottója  a nyitottság és az elfogadás. A gyerekek többek között az autizmusról szóló érzékenyítő előadásokon is részt vehetnek. Mozgássérült szervezetek képviselői mutatják be a kerekesszékesek mindennapi életét. Ne maradj le te sem az év bulijáról, kattints a honlapra és biztosítsd be a helyed!

A friss generációk nyári tábora
Fergeteges társaság, szuper táborozás

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ