Életed legjobb nyara
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

Egyre több olyan nyári tábor is van Magyarországon, ahol alapvetően egészséges gyermekek vesznek részt, de a feltételek megléte esetén a valamilyen fogyatékossággal rendelkező jelentkezőket is szívesen fogadják. A PEOPLE TEAM nyári táborában olyan 7-17 éves gyerekek nyaralhatnak, akik önellátóak. A mozgássérült szoba és a 24 órás orvosi felügyelet garantálja a teljes biztonságot.

3 hetes fesztivál

A Kecskeméten megrendezett tábor nem csak napközis, hanem egyben és elsősorban bentlakásos tábor. Július végén és augusztus elején kreatív, alkotókeddvel teli gyereksereg népesíti be a homokbányai kampusz épületeit és sportpályáit. Vannak srácok, akik akár három hetet is itt töltenek.

Játszva tanulás

A délelőttöt mindenki a jelentkezéskor megjelölt szakfoglalkozásokon tölti: A jelentkezők megjelölhetik a 3D konstruktőrök táborát, az angoltábort, a dróntábort, a filmestábort, a fotóstábort, a gamertábort, az írótábort, a játéktábort, a kézművestábort, a kuktatábort, a programozótábort, a robotikatábort, a sporttábort, a színházi tábort, abrókerek és tőzsdecápák táborát, a tánctábort és a tudóstábort. A szervezők lehetővé teszik, hogy a különböző témacsoportok résztvevői megismerjék egymást. Nem elképzelhetetlen, hogy a fiatal filmesek a kuktákkal, a táncosokkal vagy a színészekkel dolgoznak össze egy-egy közös videó érdekében.A napi 210 percnyi intenzív kurzusok tematikáját a táborozók alakítják, saját igényeik szerint. A cél minden esetben az, hogy játékosan és szórakozva minél több ismeretet sajátítsanak el.

Nyaralás felsőfokon

A nap további részét csapatverseyek, koncertek, strandolás, kézműves foglalkozások töltik ki. A tábor mottója  a nyitottság és az elfogadás. A gyerekek többek között az autizmusról szóló érzékenyítő előadásokon is részt vehetnek. Mozgássérült szervezetek képviselői mutatják be a kerekesszékesek mindennapi életét. Ne maradj le te sem az év bulijáról, kattints a honlapra és biztosítsd be a helyed!

A friss generációk nyári tábora
Fergeteges társaság, szuper táborozás

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ