Hamarosan jön az év legtutibb gyerekprogramja
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

Kiderült, hogy milyen szekciókkal várják a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti táborának szervezői idén a 7–17 éves gyerekeket. A témacsomagokat tömbösítették, ezért 2022-ben mindössze 17 tematika elérhető, de a jól megszokott minőségben, illetve átfogó ismereteket kínálva a gyerekeknek. Ezek a következők: angoltábor, filmestábor, gamertábor, programozótábor, robotikatábor, dróntábor, 3D konstruktőrök tábora, brókerek és tőzsdecápák, játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, tudóstábor, színházi tábor, kuktatábor, sport- és tánctábor.

Ezúttal is nagy fokú változatosság jellemzi a PT kínálatát. Művészpalánták, nyelvtanulók, technikai beállítottságúak és a különféle mozgásformák kedvelői egyaránt megtalálják a szívükhöz közel álló tábort, ahol aztán 5–10 fős csoportokban, az egyéni igényeiket is figyelembe véve zajlanak a napközis foglalkozások. Délutánonként pedig szabad programok sokasága közül választhatnak a diákok. Egy biztos: a PT-ben senki sem unatkozik. De hogyan is lehetne átaludni a nyár legjobb rendezvényét, ha ehelyett új ismerősök százaival élhetnek át felejthetetlen kalandokat?

Mire számíthat az, aki a PT nyári gyerektáborai mellett dönt? Változatosságra, nyunyókákra, egyéni/szülői preferencia alapján ottalvós és napközis táborozásra, szép és biztonságos környezetre, ehető menükre, korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztásra, jó fej társakra, fiatal, rugalmas tanárokra, délutánonként csapatversenyekre, workshopokra, bemutatókra és bulikra. Az egyhetes turnusok július 24-én, július 31-én és augusztus 7-én kezdődnek, a jelentkezési időszak pedig februárban indul a PT honlapján. Ha tudni szeretnéd, milyen tapasztalatokat szereztek az eddigi résztvevők a PT táboraiban, kattints a legjobbtaborok.hu oldalára, és olvasd el a beszámolókat!

Nincs zűr az űrben, avagy ünnepeljük a világűr hetét!
Megint PT

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ